tag:blogger.com,1999:blog-30477694.post7620244168914143962..comments2023-06-27T13:10:05.005+02:00Comments on gypsy kriebelt: nominatiegypsyhttp://www.blogger.com/profile/12514555442526480521noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-30477694.post-69289132931441781282007-04-05T08:52:00.000+02:002007-04-05T08:52:00.000+02:00@ann: ha dat moet ik zeker eens proberen -al lijk...@ann: ha dat moet ik zeker eens proberen -al lijkt me de pain perdu in gent makkelijker. welgekomen trouwens!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30477694.post-78455558707189695742007-04-04T22:39:00.000+02:002007-04-04T22:39:00.000+02:00Ze hebben goeien BLT in de Pain Perdu in de Quilli...Ze hebben goeien BLT in de Pain Perdu in de Quillinstraat in Antwerpen.Annhttps://www.blogger.com/profile/11741700548551887182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30477694.post-79581321068289133692007-04-04T12:28:00.000+02:002007-04-04T12:28:00.000+02:00@pironik: tonijn met pêche is inderdaad super, wa...@pironik: tonijn met pêche is inderdaad super, was ik een beetje vergeten eigenlijk<BR/><BR/>@smiling cobra: oh zo wijs! ik hoop echt dat het je smaakt.<BR/><BR/>@young crazy fool: doen zoals smiling cobra!<BR/><BR/>@pierre du coin: eeeeuuuuuuwwwww!!!<BR/>kaas met confituur/perenstroop/speculoos: ok, maar dan gaat ge der toch geen mosterd bij doen zeker. over de smashy koek wil ik het geeneens heb. en ik heb het nochtans vree voor zompigAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30477694.post-40528706835409820692007-04-04T10:48:00.000+02:002007-04-04T10:48:00.000+02:00Mag ik mijn (ok, misschien ietwat saaie, edoch lek...Mag ik mijn (ok, misschien ietwat saaie, edoch lekkere) klassieker nomineren: boterham met sneetje kaas ertussen. Aan de ene kant van de kaas wordt confituur gesmeerd (de zoete toets), aan de andere kant mosterd (de bittere toets).<BR/>Op een eervolle tweede plaats een petit prince koek (met wit laagje) in een bord preisoep. Eénmaal de koek was smashy wordt laten verder smelten in de mond.pierre du coinhttps://www.blogger.com/profile/15576081004333427961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30477694.post-32202307174790800072007-04-03T21:43:00.000+02:002007-04-03T21:43:00.000+02:00Klinkt abososmurf niet slecht, hoewel ik er nog no...Klinkt abososmurf niet slecht, hoewel ik er nog nooit van gehoord heb.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30477694.post-17425099447518369202007-04-03T21:26:00.000+02:002007-04-03T21:26:00.000+02:00De BLT-sandwich is voor mij een grote onbekende, m...De BLT-sandwich is voor mij een grote onbekende, maar dat zal niet lang meer duren, want ik heb me vandaag de nodige ingrediënten aangeschaft, om het morgen uit te proberen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30477694.post-66082816332777665172007-04-03T21:16:00.000+02:002007-04-03T21:16:00.000+02:00mmm, het proberen waard.in de categorie kvlv-klass...mmm, het proberen waard.<BR/>in de categorie kvlv-klassiekers van jewelste heb ik gisteren bij de kouwe pla zelf tonijnsalade gemaakt om pêchen uit blik mee op te vullen. en ik was er niet beschaamd voor dat ik het fantastisch lekker vond, die combinatie. nahAnonymousnoreply@blogger.com