30.6.06

over trouwfeesten en het shopgebeuren

morgen worden lief&ik (hierna: wij) verwacht op de tweede trouw in een reeks van vier. het worden er misschien zelfs vijf. het startschot van het nieuwe trouwseizoen werd in mei gegeven door één van mijn nichtjes en wel in italië. de familiefoto mag getuigen van dit heuglijke gebeuren.

ditmaal is het gelukkig iets dichter bij huis, namelijk in mijn tweede (eigenlijk eerste) heimat, oftewel eeklo. tof vind ik dat, zo nog eens terug met een paar homies (waaronder de bruidegom) op een feest zitten, en derna te voet richting bedstee kunnen wandelen -met dank aan de nonkel voor het logement.

maar first things first: shoppen! morgen beginnen de zomersolden -wat ons plechtig heeft doen beloven het kalm te houden op deze zwoele vrijdagavond. het doel: ons als rasechte soldenkloppers in de voormiddag naar de veldstraat begeven. aaaaaaaaaaarghhhh, onze reinste nachtmerrie eigenlijk: 1. wij haten shoppen, 2. idem voor de veldstraat op zaterdag, 3. bij uitbreiding idem voor de veldstraat tijdens de solden.... 4. ik kom wel eens depressief buiten uit een klerenwinkel -zowel o.v. bovenstaande redenen, maar zeker ook door de onvermijdelijke confrontatie met mijn nogal omvangrijke zitvlak en dito hespen (mijn billen dus). duimen maar dat 1-4 beter mee zullen vallen dan verwacht.

bovendien rijst met dit geniale plan (=de eerste dag van de solden om 9u55voor de winkel gaan staan...) de vraag of ik niet extreem burgerlijk aan het worden ben. mijn excuus? het is een vriendschapsdaad! jawel! als een homie trouwt moet ge der op uw paasbest op staan!

2 opmerkingen:

Gnoerft zei

Shit, en deze homie heeft dan zeer hoogstwaarschijnlijk vergeten zeggen dager dien avond super wonderbaarlijk fantastisch schoon (en stijfburgerlijk) uit zag...
bij deze men welgemeend excuses.

gypsy_eyes zei

*bloost* amaai een complimentje, van dezen homie dan nog!! waar het oprichten van een blog niet allemaal goed voor is :-)