20.7.07

u.s. of a.

my god, het is alweer tien jaar geleden ...zucht...

en daar zat ik dan, 11 maanden lang. als 18-jarige chick in de middle of the u.s.of a. letterlijk, temidden white trash america land, dat men eveneens de bible belt pleegt te noemen. ik mag er niet aan denken hoe het daar tegenwoordig met sommigen gesteld is. niets anders dan vuile drugs (veel crystal meth), verveling en verloedering heb ik daar zien passeren. aan de andere kant geconfronteerd geweest met ongelooflijk veel hypocrisie en fundamentalisme. het heeft zo zijn grappige kanten ook, daar niet van. vergeten we niet die onvoorstelbare dommigheid: "hey t., how do you write stable? -is that like, euhm, S-T-A-B-E-L or S-T-A-B-L-E?". en dat voorbeeld valt in feite nog heel goed mee.

en toch mis ik dat dubbele en extreme land soms wel eens. allez ja, zeker al die natuur en ook wel sommige mensen (rodger! melba! lyn! kim!) die ik daar mocht ontmoeten (thank you, lord).

6 opmerkingen:

Eve zei

Bah, Chrystal Meth..

En ik tien jaar geleden..hmmm, op de feesten aan het zwalpen, mij volledig onbewust van het feit dat ik weldegelijk ongelofelijk zwanger was.

piro zei

een blogpostje geprangd tussen "my god" en "thank you, lord". beetje griezelig wel.
doet me een heel klein beetje denken aan een russisch gastgezin, echt leuke mensen, die weliswaar op een keer bij het avondmaal overtuigde poetin-supporters bleken. tja.
lijkt me een mooie ervaring geweest te zijn. al zo ik denken dat elf maand best wel lang is.

Elise zei

Hu? ik wist nt dat je daar een hele tijd gezeten hebt, waar dan precies?

gypsy zei

@eve: oeie op de feesten zwalpen terwijl ge zwanger zijt... zou me best ook kunnen overkomen één van de komende jaren. *mental note*: niet doen ;-)

@pironik: ah ja, dat was een beetje de bedoeling hé -het was daar soms ook vree griezeling op dat vlak (11 maanden was heel lang, idd).

@elise: ah ja, tien jaar geleden, in the middle of nowhere = kansas (fieuw)

Tjoff zei

Interessant die crystal meth.
Lekkere foto's als je op die link klikt.

gypsy zei

@tjoff: en ze zijn niet eens overdreven ze, die foto's...