29.10.07

samen

***begin: gezamenlijk bericht van fantje en tvdv (a.k.a. gypsy)*****

lieve lezer, familie, vrienden, toevallige passant,

dit weekend hebben wij besloten een punt te zetten achter onze mooie relatie. laat het een troost wezen dat dit in alle rust, sereniteit, vriendschap, ja zelfs liefde is kunnen gebeuren -op een ongelooflijk schone manier, net zoals onze relatie dat geweest is. het hoe, wat, waarom, al de details die tot dit moment geleid hebben, houden ons op dit moment minder bezig dan het feit dat wij beiden het gevoel hebben dat we de juiste beslissing nemen. dat we mekaar nog altijd graag zien welja, en niets liever willen dat elk van ons gelukkig wordt in dit leven.

wij beseffen dat het voor sommigen onder jullie een hele schok is -dat is het voor ons na die acht jaar ook. wij beseffen dat het wennen is, dat het de komende dagen bij bekenden the talk of the day zal zijn. wij danken u alvast voor de bezorgdheid en interesse. niettemin hopen we dat het stormpje snel liggen zal, want nu is het voor ons hoog tijd geworden dat gebroken hart te helen, de brokken te lijmen, de draad van het normale leven op te pakken en weer als fantje en tvdv door het leven te gaan. niet langer samen. maar apart dus. en ja, dat doet ontstellend veel pijn. en ja, ook wij hadden het veel liever anders gezien. maar het is nu zo.

wij beiden hebben het grote geluk dat wij een ongelooflijk lieve familie en goede vrienden hebben om op terug te vallen. die op tijd en stond vragen: hoe gaat het met u, die voor luisterend oor spelen en tonnen krediet en begrip te veil hebben. ook zijn we beiden opgelucht dat de beslissing dan eindelijk gevallen is, en dat we ze samen hebben kunnen nemen. we begrijpen mekaar opnieuw. naar omstandigheden gaat het dus goed met elk van ons.

alvast bedankt voor het begrip. dank u voor uwwwwaandacht.

********einde gezamenlijk bericht van fantje en tvdv***************

11 opmerkingen:

pironik zei

zelfs voor een simpel blogvriendje is dit een schok.
een diep gemeende: sterkte en goede moed!

Christophe zei

Er is duidelijk lang over nagedacht. Zo een beslissingen neem je inderdaad niet in 1-2-3. Hou je in ieder geval goed!

pierre du coin zei

Amaai, dat moet een ontzettend moeilijke keuze geweest zijn. Acht jaar wel ontzettend lang. Maar jullie hebben er blijkbaar lang en goed (samen) over nagedacht! Veel sterkte!

patricia zei

Het zal wel geen gemakkelijke beslissing geweest zijn. Sterkte aan beiden.

bruno zei

Sterkte!

josie zei

Heel veel sterkte!

gypsy zei

@allen: ongelooflijk merci. dat medeleven en support doen enorm deugd. ja ook als het van simpele blogvriendjes komt, pironik ;-)

Tjoff zei

Veel sterkte in deze periode van afstand nemen en elkaar opnieuw te leren kennen.
Ken het gevoel want ben ook recentelijk gestopt met een relatie van meer dan 5 jaar. 't Is moeilijk maar 't zal gemakkelijker worden en daarna blijft een mooie vriendschap over.
Groetjes, Tjoff-met-zijn-groot-haar ;)

gypsy zei

@groot haar: merci merci. dank u zeer. fijn te horen dat het bestaat: vriendschap na een relatie. want da's hetgeen waaraan ik me nu optrek hoor.

Bart zei

het zal wellicht heel erg wennen worden. afscheid nemen is nooit makkelijk. gelukkig kan het blijkbaar zonder vechten. wens je succes en sterkte

maarten zei

Wat laat; maar toch: sterkte!