7.8.07

memories

whiiiii, zonet een verslagje gelezen bij bruno over zijn reizeke naar de states. meer heeft nen mens als mij niet nodig om met een memories overload te zitten. want ja, ik ben daar ook gepasseerd. allez, het is te zeggen, ik heb het monument waarvan sprake van ver gezien.

in die hete zomer van 1998 mochten we er dus niet bij omdat er een copkiller de streek onveilig aan het maken was... de mens in kwestie had op een paar dagen tijd een officer of vijf neergeknald. zodoende was der tijdens onzen roadtrip een gigantische klopjacht op gang gekomen -overal donkerblauwe helicopters met in koeien van letters FBI op, is het spectaculairste wat ik me herinner. of neen, die keer daar dus aan het four corners monument. toen een bende flikken per se onzen otto van naaldje tot draadje wilde doorzoeken, en intussen tijds een ak-47 op ons smoel gericht hielden. ja, die amerikanen, het is weldegelijk een apart ras.

update: ik was eigenlijk zelf een beetje nieuwsgierig geworden naar de afloop van heel diene cirque, en blijkt dat mijn verhaal hierboven niet helemaal klopt. zo er was niet één copkiller, maar waren ze met drie. voor het juiste verhaal: klik.

10 opmerkingen:

Tjoff zei

Jawadde, allemaal just gelijk in de fielms!

pironik zei

en zo het type geweer kunnen noemen en al?

gypsy zei

@tjoff: ja, dat vinden ze wel wijs, die amerikaanders

@pironik: ah ja, toen zat ik daar al 10-maand hé, intussen volleerd kenner ;-) (twas eigenlijk het toenmalig vriendje dat beweerde dat het een ak-47 was)

eddiefromohio zei

You gotta love 'm. En ken je Bibleman, de action hero in paarse spandex of the Bible Channel, het tijdverdrijf de zondagmiddag ? Bible World, het themapark ? :)

Ben jij een 97-98 dino ?

gypsy zei

@eddiefromohio: in ohio gezeten dat jaar? ook met afs??

en euhm, nice to meet you and all, welgekomen op mijn blog!

korte j zei

http://www.youtube.com/watch?v=WHvAfTU2haE

gypsy zei

@korte j.: zeg, klein broer van me, moet gij niet met ander dinges bezig zijn ;-)? véél succes ermee.

eddiefromohio zei

Inderdaad (Ohio, afs). Nog banden met afs ?

En insgelijk.

gypsy zei

@eddiefromohio: neen, geen banden meer met afs. alleen tom van brussel ken ik nog?

maar als gij ook in 1997-98 met afs naar states geweest zijt, dan hebben we waarschijnlijk op dezelfde vlieger gezeten!?!

eddiefromohio zei

Om de conversatie hier even in koeterwaals verder te zetten :). TvB ken ik via EdP en de oudere garde van GEO. En jij vloog waarschijnlijk op CHI terwijl ik op NY vloog.