8.12.07

radiohoofd

aan de keurige overzichten bij last.fm te zien ben ik de laatste paar weken gelijk redelijk tuk op radioheads laatste worp, in rainbows. en dat is nog zonder de eindeloze herhalingen op de ipod gerekend. dus ja, ik geef het grif toe: hier is iemand zwaar puberaal aan het opgaan in al deze schone airkens. zo wonderschoon zijn ze dat ik ze met iedereen zou willen delen. en het mooiste van al is dat dat van hieruit gewoonweg mogelijk is! ah ja, want zoals u ongetwijfeld gehoord of gelezen hebt, is deze plaat te downloaden, voor de prijs die uzelf kiest.

volg de instructies aldaar en geniet mee van -of doe zoals ik: stuik op- pareltjes als het bedwelmend mooie weird fishes/arpeggi (nummerke 4), het qua tekst iet of wat té toepasselijke all i need (nr.5), het aanstekelijke reckoner (nr.7) en minstens even zalige jigsaw falling into place (nr.9).

aan fervente thom yorke haters: boe for joe! niet dat ik ten alle tijden zo'n fan van 's mans gezwijmel ben, maar get over it en laat de lichtjes geniale arrangementen tot u komen. het weze mijn enige en tegelijk meest waardevolle tip aan u allen voor het jaar 2007. op de valreep welja.

3 opmerkingen:

pierre du coin zei

Meestal word ik nogal mottig als ik radiohead hoor... maar ik wil wel eens proberen onbevooroordeeld naar de nieuwe te luisteren...

pironik zei

ik ben ook geen fan van yorke en werd ook zwaar mottig van zijn laatste solo-avontuur. maar deze keer was ik ook aangenaam verrast (15 step, reckoner).

gypsy zei

@pierre: euhm, ge moet niet hé. in al mijn enthousiasme durf ik soms al eens dwingend overkomen ;-)

@pironik: oeh maar op eraser staan ook een paar schoon nummers hoor... maar idd, aangename verrassing deze plaat.