13.11.07

afzetters

ah ja, en wat u dus beter vermijdt, is met uw vélo in panne vallen temidden centrum gent. bij mijn weten zijn daar maar twee velomakers te vinden. helaas leert de ervaring dat het niet van die gezellig ouwe peetjes in groezelige ateliers, maar AFZETTERS zijn. jaja, AFZETTERS die profiteren van de wet van vraag en aanbod enerzijds, en uw eigen onkunde anderzijds.

riskeert u maar eens met een platte band bij afzetter x toe te stuiken. plakken en zo, neen neen daar doen wij niet meer aan mee. ongevraagd zullen wij uw vélo voorzien van een nieuwe tube, rekenen we wat door in de werkmansuren en komen wij uit bij 20 euro voor dat petieterig gaatje in uw band. of neemt u situatie twee: breekt de ketting van uw superbike doodleuk in tweeën. heel sympathiek dat u deze meebracht en zodoende uw handen bevuild hebt, maar wij gaan der toch maar lekker -u raadt het al- een nieuw opleggen! 26euro graag. tsssss. en die ketting ligt er geeneens goed op. prutsers.

4 opmerkingen:

tvdv zei

Tip voor volgende keer: fietsherstelplaats van den unief, onder den Blandijn, daar moet je enkel je gerief betalen... (allée, in mijnen tijd toch).
Uw vervoer zit u nie mee he meiske!
Tedju toch...

Wim zei

Dat is niet vriendelijk van hen.

Tjoff zei

Ofwel een zakske van TipTop rond uw zadel hangen.

gypsy zei

@tvdv: ja jong, en twee weken geleden ook al brommer in pan ;-) maar daar is de service gelukkig wel fantastisch goed. ik denk dat we het nu wel effe gehad hebben ;-)

@wim: het jammere is dat ze maar al te graag inspelen op die situatie...

@tjoff: jaaaaaaa, zo een stoer zakske zou ik wel zien zitten. maar het zou gelijk alleen maar voor de show zijn (zie: mijn onkunde ;-))