8.11.07

oorlog

weet u nog dat ik zei van oooooooh neeeeeeeen? ewel, het verbetert er daar niet op. eind december sluit het vuil geebeetje dus definitief (?) de deuren. en het is er aan te merken. 't vuil geebeetje, tevens gekend als de marginalen geebee, mag vanaf heden officieel omgedoopt worden tot den oorlogsgeebee. lege rekken, verslensde groenten, opgefokte madammen aan de kassa, misnoegde doch strijdvaardige klanten: het is allemaal uw deel als u tegenwoordig aan de dampuurt gaat shoppen.

5 opmerkingen:

Tjoff zei

Ik betwijfel of het zozeer met kapitalisme te maken heeft. Volgens mij willen ze gewoon den boel vernieuwen omdat het gebouw er niet te propertjes bijstaat en dat op zich is niet zo'n goeie reclame voor den geebee.

Wim zei

Daar gaan winkelen lijkt me een ervaring op zich.

pierre du coin zei

Ik herinner met dat gb'tjen ook nog. Stond daar ook geen frietkot in de buurt. Een peepshows om de hoek? Maar dat laatste weet ik enkel van horen zeggen.

Aline zei

Inderdaad. Een ervaring! Ik vond het zelfs zijn charmes hebben. Iedere keer opnieuw was het een zoektocht naar die ene niet verslenste prei (of niet overrijpe wortels) Ik moet zeggen: ik was toch trots als ik er in slaagde.
Dat was tenminste nog eens "spannend" shoppen! Ik zal het missen...

gypsy zei

@tjoff: het is wel zo dat ze tegenwoordig onderbezet zijn, een beslissing die van bovenaf genomen wordt. dan is het niet vreemd dat er een sfeer hangt van "ze boycotten ons, en ze laten hier de boel doodbloeden"

@wim: ewel ja, altijd al geweest hoor.

@pierre: frietkoten zijn er daar in overvloed, alsook pittabars, turkse vzw's én het enige echte sexorama ;-)

@alinetje: hoe tragisch ook, ik ging daar graag shoppen. altijd een belevenis op zich indeed.