17.4.07

nog meer verf

nieuwsgierig geworden naar de kleuren voor ons nieuw huis? ewel, dan ik kan meededelen dat we gekozen hebben voor héél veel optimat nr.315 (plafonds). voor de muren opteren we voor optisilk in verschillende kleuren als daar zijn honest, muddy, authentic, en green. voila, nu zijn jullie weer helemaal mee. of wacht, zie een vrolijke bureau, een sjieke en zexy masterbedroom en frisse living part 1 en part 2. we hopen toch dat het zo min of meer wordt.

maar duur dat dat is, zo een beetje kleursel. DUUR! het kneusje in mij gokte op ongeveer tienduust oude belgische franken. helaas: het zijn 692.73 euros die ze ons daar afgetroggeld hebben! kaboem. en dan moeten we dat spul nog zelf aan die plafonds en muren zwieren ook. bovendien zullen we volgens de verkoper moeten terugkeren voor méér optimat en optisilk in basiskleur. en een welgeïnformeerde bron wist ons te vertellen we nog veel van die dure toebehoren van doen hebben! eerrm, heeft iemand een rolleke en een kwastje op overschot liggen?

5 opmerkingen:

pironik zei

ge moet eerst om manuren schooien bij de vrienden, en eens toegezegd kunnen ze eigenlijk evengoed hun materiaal meebrengen he?

yab zei

Spijtig, wij hebben net al ons verfgerief afgevoerd naar de schoonfamilie.

Young Crazy Fool zei

Hier ligt nog wel verfgerief, maar ik denk dat je aan kilometers meer kwijt bent dan aan het kopen van een borstel.

pierre du coin zei

verplichte vakliteratuur op: http://www.livios.be/nl/_build/index.asp. Zij hebben een wekelijkse on line nieuwsbrief met een pak info voor de doe-het-zelf-verbouwers onder ons.

gypsy zei

@pironik: ah maar wij hebben al geschooid hé.

@yab en ycf: ik was maar een beetje aan het zwanzen hoor :-) maar toch bedankt voor het aanbod!

@pierre du coin: wow! interessant indeed. zeker voor kneusjes. voila, toegevoegd aan mijn favorieten. merci!