5.4.07

overroepen

wat ik dus niet versta is heel het gedoe rond zingen onder de douche. het kan zijn omdat er in ons badkamer geen radio staat, maar mij lijkt het niets, zo een beetje staan broebelen onder een straal water. nee jong, geef mij maar al die luide en meezingbare muziek in den auto.

gisteren nog getest en welbevonden: mijn allernieuwste meezing -zeg maar meekrijs- ceedee voor tijdens het cruisen. zàlig gewoon om al uw lievelingsairkes te aanhoren op weg naar de meme in wachtebeke. gypsy featuring echo&the bunny men, qotsa, dandy warhols, led zeppelin, wolfmother, pixies, the kooks, cold war kids,... allez da's toch wat er zoal op dit ceedeetje stond. en omdat ik nood heb aan nog meer compilatiegevallen: wat is jullie favoriete meekrijsmuziek?

7 opmerkingen:

Alcyon zei

Ik brul mee met metal of hard rock als whitesnake, maar ook met Johnny Cash. Alles waar ik zowat de tekst van ken. En ze zeggen altijd dat er maar twee soorten douchers zijn; zij die zingen onder de douche, en zij die zich mas****eren...

Young Crazy Fool zei

Alles waarvan ik de tekst ken wordt meegezongen. Zowel in de wagen als onder de douche trouwens.

yab zei

Ik zing mee met alle muziek die op mijn harde schijf staat (van Boudewijn de Groot, over Nightwish, tot System of a Down). In de auto zing ik nooit, omdat ik dan mijn vriend stoor.

Nathalie zei

Onder de douche kan ik dat fysiek niet eens, zingen. In de auto daarentegen ... Ik zing alles mee waar ik de tekst - bij benadering - van ken!

Al Qeitel zei

Opeth

Gnoerft zei

alles vanop den ipod diek dan op mijnen overdreven yup-bak kan aansluiten...

gypsy zei

@allen: merci voor de tips... "alles waarop ge kunt meezingen", mmmmm...

@alcyon, al qeitel: da's meebrulmuziek hé

@gnoerft: it's aaaaaaalliiiiiiiiiivve!!!!