29.5.07

gypsy schrijft en blijft

wow. dat was very strange, redelijk flipachtig zelfs. maar laat ik beginnen bij het begin. vorige vrijdag werd ik op bubbels geinviteerd bij vriendin c. dat wordt stilaan een nieuwe traditie in een vriendschap die tot het vierde studiejaar terug gaat. toen zij in het eerste middelbaar zat, stuurden de mama en de papa haar op internaat in bruhhe. ongelukkig dat zij daar was. en compassie dat ik had. tot zover mijn herinneringen daarover.

moet ik die periode de pennenvriendin uitgehangen hebben, want vrijdag haalde ze een stapel brieven naar boven van mijn toen nog redelijk onvaste hand -voor de eerste kiemen van mijn huidige handschrift te ontwaren, was een beetje fantasie van doen. de meest oude brief dateert uit 1992. da's -shit maat- vijftien jaar geleden! en daar zat ik dan. met mezelf in mijn handen, weliswaar met de dertienjarige versie. grappig, maar tegelijk ook heel raar. en vooral die evolutie naar een onmiskenbaar puberende gypsy... een beetje schaamtelijk ook. niet dat ik het me zo herinner, maar het was toen precies allemaal kakka en pipi.

7 opmerkingen:

Young Crazy Fool zei

En wanneer wordt er een bloemlezing uit deze brieven gepubliseerd?

pierre du coin zei

Ja, inscannen die handel ;-).
Ik had ergens dagboeken liggen toen ik ook 13-14 was maar ik heb die (jammergenoeg) weggegooid.

gypsy zei

@wim en pierre: niets van dat! (veel te schaamtelijk)

@pierre: zo spijtig van die dagboeken!

yab zei

Haha, super, er moeten in mijn ouderlijk huis ook nog ergens oude schrijfsels van mij hebben liggen. Misschien eens naar zoeken in de grote vakantie.

Nathalie zei

Allé, da's grappig, ik werd in 1992 ook op internaat in Bruhhe gestopt (Hemelsdaele). Bij de grote kuis bij mijn mama vond ik alle brieven van vroeger terug. Ik heb ze allemaal bij het oud papier gezet wegens geen plaats en geen tijd, maar het deed wel iets om ze zo terug te zien!

Anoniem zei

Confession:
Toen was ik acht of negen jaar en een geweldige curieuseneus ik snuffelde vaak in mijn zus haar kast,ik heb deze brieven bijna allemaal gelezen. Sindsdien ben ik fan gebleven van je schrijfsels.

Elise

gypsy zei

@nathalie: maar allez? al uw brieven wegsmijten? nooit geen spijt van gehad?
(ik denk dat c. bij de josephienen zat)

@élise: het gaat hier nog al uitkomen ;-) zo grappig!