31.5.07

vb

had ik mijn ergernis al geuit over die mannen? ben ik nog niet helemaal over die beschamende en dégoutante stunt van gisteren (how twisted can you be?), en daar zat deze morgen alweer zo'n afrikaanse leeuw in mijn bus.


nu moet u weten dat er bij ons aan de ene ruit een paar alinen voor de sp.a hangen, en aan de andere een paar meryems voor groen! en dan steken ze nog van die vurte flyers binnen. propaganda voor de blauwen, de tsjeven, zelfs dien populist van een dedecker, al wat ge wilt: laat maar komen. maar man toch, aan jullie gezwets heb ik echt geen boodschap.

10 opmerkingen:

pierre du coin zei

Ik denk alijd "beter een folder van het VB voor onderaan in de kattenbak dan in een bus van een potentiële vb-kiezer.
Of pak uw stift en leef u eens goed uit op foto's.
Positief denken girl!

gypsy zei

@pierre: ik weet, het is debiel. die actie van gisteren zit nog een beetje in mijn systeem denk ik...

Bart zei

't is de eerste keer dat ik op je blog langs kom, het eerste bericht dat ik hier lees, en ik vind u op slag sympathiek zie :-)

[muggenbeet] zei

in de folder die ik vandaag ontving kende de partij niet eens de juiste namen van haar eigen kandidaten. Van dermeersch heette plots jurgen ceder. Heel wat patatzakken op de foto met als titel: stem leeuwen naar het parlement. Lachen natuurlijk.

Al Qeitel zei

Ik denk dat hij wel zijn electorale tanden stuk zal bijten op acties zoals zijn Mars op Borgerhout.

Doch dat hoop ik.

Aline zei

En je had nu net originele gordijnen...

Gnoerft zei

tja, vreent moeilijk is da nie da ze da in uw baat rammen. Als gij affiches hangen hebt van én spa én van groen!, dan peinzen die mannen van da kind kanni kiezen tss die twee dus zal ze wel voor ons stemmen...
Alhoewel dak peins da dewinter nie verwacht van die mannen die da ronddelen da ze autonoom kunnen denken.

gypsy zei

@bart: u bent zeer welgekomen op mijn blogue!

@muggenbeet: in maldegem stonden er ooit pipo's op de lijst die hun burgerrechten kwijt waren... ze kunnen er wat van hé.

@al qeitel: kijk, daar probeer ik mezelve dan ook mee te troosten.

@aline: maar nog altijd hoor! het zal wennen worden na 10/6, zo zonder drie alinen aan ons ruit :-)

@gnoerft: mja, het is voor die mannen wellicht te veel gevraagd om hun gezond verstand terug te vinden.

korte j zei

nog een anecdote:
ons(?) vader heeft zoals ge weet heel wat cafe vrienden
eentje ervan heet berny, de gelijkenis met barney van de simpsons is treffend
nooit geen sjans gehad in zijn leven. geweldig dik, geweldig dom en ne slechte rug, dju toch. maar hij heeft een nieuw doel gevonden in zijn leven: het vlaams belang. hij is nu officieel lid van het vlaams belang, zijn kandidatuur voor premier zal wel voor de volgende keer zijn maar soit, hij gelooft erin en tis da da telt. hij gelooft er zelfs zo hard in dat hij vrijdag naar verluid fier als en pauw me ne tatoo op zijne schouder. op bernies schouder staat vanaf heden: 'ik ben vlaming en daar ben ik fier op'. hij ga de sterre vant veld zijn op het eerstkomende partijcongres van de waarschootse vb-afdeling, ge kun da pijzen. natuurlijk kan er nu geen avond voorbij gaan zonder een zwaar politiek debat. vaak gehoorde zin: "alle negers boate!". waarop mijn pa de voor de hand liggende vraag "wa gaat ge dan doen met de polen enal, dat zijn toch geen negers?" over zoveel scherpzinnigheid moest bernie zich nog even bezinnen want dat wist hij nog niet zo goed.
echt gebeurd!
(volgens ons vader)

gypsy zei

@korte j: echt ontroerend en levensecht gebracht, deze true story. waarvoor dank.