9.5.07

piep

de telenetman is hier geweest! in melle! dat betekent dat we stilaan weer deel uitmaken van de echte wereld, zijnde die wereld die niet compleet en helegans draait rond verhuizen en daarmee gepaard gaande besognes. niet alleen heb ik nu voor het eerst in 10 jaar distributie (hallucinant is dat) maar ook een echt telefoonnummer. juist nog een telefoontoestel en we zijn er. nu ja. der moet nog ongelooflijk veel van werk, prutsen, kuisgedoe en dergelijke meer gedaan worden om onze stulp op een iet of wat normaal huis te doen lijken... maar dat het al helemaal als een thuis voelt, welja! weer spel voor niets verkocht -zie hieronder, om te gieren onnozel kind dat ik kan zijn.

bloggen is er niet bijgeweest wegens wel euhm, geen internet maar evengoed een extreem fuzzy aanvoelend hoofd van al de impressies en dingen-die-niet-vergeten-mogen-worden. en het is nog altijd van twilight zone alhier. om nog niet te spreken van dat bergje werk. daarom kan het best gebeuren dat het de eerstkomende tijd wat stilletjes blijft. maar allez, wow, mijn eerste tekenen van leven vanuit melle zijn een feit.

12 opmerkingen:

pironik zei

ah. signaal ontvangen. fijn dat het daar fijn is enal :)

maarten zei

Welcome virtueel back!

Joke zei

Joehoe! Binnenkort ben je weer helemaal in je normale doen, ge zult dat zien :-)

pironik zei

kijk, het is nog vrij!

patricia zei

lang leve de telenet-man! welcome back

pierre du coin zei

allo allo... I shall say this only once...This is pierre from Alost calling... We recieve your signal loud and clearly...Over and out...

gypsy zei

@allen: dank u zeer iedereen. ik ben gelijk content dat er hier nog volk passeert

@pironik: euhm, het is een gedacht ja, maar ik zal toch nog even moeten assimileren alhier.

Nathalie zei

Veel succes met kuisen!

mamaaken zei

jippie !!! alle middelen van communicatie en/of te weten hoe het alginder gaat zijn nu welkom; moet effe wenne aan de afstand maar allee, blij dat jullie daar stilletjesaan en beetje bij beetje gesetteld zijn in het nieuwe stulpje!

yab zei

Woehoe! Wanneer is de housewarming? ;-)

pierre du coin zei

@ gypsy: ik vond het in het begin wel heel spannend. Zo slapen in een nieuw huis.
ps. jullie zullen wel een pak papier/lege dozen kunnen buitenzetten zeker bij de volgende ophaling ;-)

gypsy zei

@nathalie: merci, ik kan best wat aanmoedigingen van dat soort gebruiken :-)

@yab: ja die komt er zeer zeker. wanneer dze head wat minder fuzzy is :-)

@mamaaken: ik ook zulle! wijs dat jullie van de week eens langsgekomen zijn!! het begint er een beetje op te trekken hé?

@pierre: ewel, bij mij viel dat nogal mee wegens veel te moe en al een beetje tipsy (van de bubbels!) om het nog te beseffen :-) ow en voor afval moet je bij ons zijn, niet alleen papier maar ook glas en containerpark toestanden...