30.5.07

meme wachtebeke

meme wachtebeke wordt binnenkort 80 jaar. ter gelegenheid daarvan organiseert deze kranige dame een feestje -ha! vandaar die feestjesdrift! soit, hoewel ze me in januari reeds meldde dat ik in juni naar haar feest moest komen, kreeg ik vanochtend een schone invitatie.

en het was te verwachten: het wordt een barbecue met alles erop en eraan. der komt zelfs ne zanger zingen. meme wachtebeke haar grootste muzikale held is eddy wally, echt waar. de voice of europe was evenwel niet beschikbaar. of misschien weigerde hij dienst omdat een schermpke (via) niet tot de logistiek behoort van feestzaal den tejo in assenede? neen, geen eddy wally op mijn meme's feest. voor de 'onvergetelijke dansavond' zullen we het moeten stellen met eddy rich en elvire. oh my...

2 opmerkingen:

tvdv zei

Christ!! Oefen alvast maar om uwe serieux te kunnen bewaren als diene vent het podium opkomt. Ik weet dat ik het niet zou kunnen! En natuurlijk een hele dikke proficiat aan uw meme!

gypsy zei

@tvdv: goh ja, ik ben dat al gewoon hoor, die feestjes van mijn meme... maar het wordt moeilijk indeed om serieus te blijven.