14.7.06

festivalitis

ik weet, het is een schande. zomaar temidden van de gentse feesten naar een ander festival trekken. en dan nog wel naar één in de walen! maar er zijn verzachtende omstandigheden: 'k lijd een beetje aan festivalitis... plus: der komt een tent bij kijken. dan ben ik helemaal niet te houden. nu ja, broer-lief heeft (alweer) een chauffeur nodig. zal ik me maar (alweer) opofferen in naam van de zusterliefde. tof ze, kleine broerkes hebben.

3 opmerkingen:

mamaake zei

en da mamaake voor een deel van de picnic gezorgd heeft? een natje en een droogske? da was wel toeval en te danken aan de rijkunsten van haren chérie maar toch meegenomen hé ...!
en terwijl gulle daar in dour het festivalitis ondergaat zal ik dan maar hier een beetje schilderen; meer dan beetje nodig dat er aan verder gewerkt wordt.
allee en hopelijk blijft ge daar nu met z'n allen op het droge :-)

gypsy_eyes zei

ewel, de sandwich deed deugd. twas zo gelijk enen die recht uit de microgolf kwam... met gesmolten kaas en al :-)

dezjesse zei

ook tof ze, een zus hebben die alles zo met liefde doet voor u! Mede dankzij mij hou ik haar op deze manier wel jong natuurlijk. Een bijkomend voordeel is dat ze haar rijkunsten ietwat bijwerkt. Vandaar dat ze nu al goe "go with te flow" kan gaan op de autosnelweg.