4.7.06

filip schrijft een brief

Gelezen bij den brt

Filip Dewinter gaat brief schrijven
Vlaams Belang-politicus Filip Dewinter gaat een open brief sturen naar de Vlaamse artiesten die meewerken aan de concerten voor verdraagzaamheid.
"Het is duidelijk dat gewaardeerde Vlaamse artiesten als Will Tura en Laura Lynn niet weten waaraan ze hun medewerking verlenen", zegt woordvoerder Philippe Vander Sande.
zie ook artikel DS (05/07/2006)
Dewinter verwonderd dat artiesten zich laten manipuleren
mocht ik niet vrezen voor een nieuwe zwarte zondag, lag ik hier plat van het lachen. dhr. dewinter die dé vlaamse artiest waarschuwt zich niet te laten manipuleren. mooie woordkeuze, filip!
maar waar het wél over gaat: 0110. de opzet en het voorlopig programma van dit schitterende initiatief is overigens hier te raadplegen. voor de fans: wim presenteert de gentse editie!
de oproep van de organisatie knip en plak ik er hier alvast bij:
Een gratis festival organiseren kost veel geld. Ondanks het engagement van de artiesten en de medewerkers moeten we toch nog een podium, een geluidsinstallatie,licht, ... voorzien.SMS 0110 NAAR 3699 (€ 1,5/SMS)SMS ons en steun ons door uw bijdrage Vele kleintjes maken één groot en zo maakt u het ons mogelijk om dit feest te realiseren.Onderteken dus ons charter door een SMS te sturen en door je hier te registreren
afsluiten doen we dit keer in stijl, met een rijmpje: ollé, ollé, wie gaat er mee binnen een maand of twee?
bij nader inzien: ik zal niet kunnen gaan, dedju toch!

Geen opmerkingen: