3.7.06

Petitie: festivals en clubs voor verdraagzaamheid

Lieve medemens,
Graag heel even uw aandacht voor het volgende initiatief:
(O)OK! verenigt 14 festivals, het volledige Clubcircuit en een aantal organisaties in een positieve campagne die opkomt voor meer verdraagzaamheid en respect in onze maatschappij.

(O)OK! wil al het negativisme een hak zetten en aantonen dat, als we allemaal een beetje meer moeite doen, we al een serieuze stap verder staan. Zijn daarmee alle problemen plots opgelost? Uiteraard niet. Maar zonder een positieve en open ingesteldheid komen we sowieso nergens.
(O)OK! erkent dat iedereen verschillend is en dat de verschillen soms groot kunnen zijn, maar dat dat gegeven respectvol samenleven hoegenaamd niet in de weg hoeft te staan. Vandaar: Ook verschillend? Mij gelijk!
(O)OK! verenigt de 14 festivals, het Clubcircuit en de deelnemende organisaties nog op een andere manier, namelijk via een Verdraagzaamheidscharter dat door elke deelnemer aan de campagne werd onderschreven.
Ook jij kan het charter mee ondertekenen en op die manier mee een halt toeroepen aan de onverdraagzaamheid en verzuring in de maatschappij!
We reken (O)OK! op jouw steun!

Geen opmerkingen: