19.10.06

vragenlijstjes

mocht ik nu moeten antwoorden op de vraag: wat is de zaligste gewaarwording die je als mens kan hebben?, dan antwoord ik resoluut: de hete douche na een intensief squashpartijtje. scoort dan weer erg hoog op een heel ander vragenlijstje: ontdekken dat er in uw sportzak geen badhanddoek steekt.

7 opmerkingen:

pironik zei

en heb je dat voor of na de zalige douche ontdekt?

tdz zei

Gypsy kennende... I'm guessing NA

brrr :-)

Smiling Cobra zei

Ik heb nog nooit gesquasht en dus nog nooit achteraf onder de douche gestaan, maar nu krijg ik toch zin om het eens te gaan doen.

Young Crazy Fool zei

De douche is altijd een zalig moment na het sporten. En daarna lekker airdry'en en roepen "Show me the money" (mijn imitatie van Jerry Maguire)

gypsy_eyes zei

@pironik/tdz: dat heb ik ontdekt voor de douche. dus geen douche dit keer, heb een beetje zitten mokken in het kleedkot tot ik uitgezweet was. een paar keer luidop verzucht dat ik *geen* handdoek bij had, en dat dat toch *zo* jammer was, maar helaas bood niemand zijn extra handdoek aan...

@smiling cobra: zeker eens doen! maar ik moet je waarschuwen: het werkt verslavend dat squashen.

@young crazy fool: ow yeah :-)!

yab zei

Haha, al goed dat je dat op tijd ontdekt heb. Ik zag je al druipnat in je kleren kruipen. Niet leuk. Hopelijk heb je achteraf thuis nog een goeie douche genomen?

gypsy_eyes zei

@yab: met die gedachte heb ik mezelf nog zitten troosten, en ook met het vooruitzicht: aha strakskes douche thuis. maar het was niet hetzelfde...