31.10.06

vriendschap is...

... een ladderzat iemand heelhuids de nacht doorloodsen, terwijl ge der eigenlijk zelf niet helemaal nuchter bijloopt.

dat is geen sinecure, heb ik dit weekend ontdekt. toegegeven, nu weet ik ook eens wat het is om voor een losgeslagen feestmuts te zorgen. bij deze, merci aan allen die deze daad van ware vriendschap bij tijd en stond voor gypsy vervullen. zij toont het misschien niet op het moment zelve, maar het wordt weldegelijk geapprecieerd.

8 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

't Is graag gedaan, hoor!

aline zei

Het doet me deugd dat mijn hulp bij tijd en stond geapprecieerd wordt! ;-)

gypsy_eyes zei

@smiling cobra: ????? zit ik dan met een black-out? bijgestaan worden door smiling cobra kan ik me vooralsnog niet herinneren :-)

@alinetje: daarmee, het mocht ook eens gezegd worden hé :-)

Drunk bastard... zei

damn, gypsy,

en ik die al content was da mijn zwarte gaten gedeeltelijk opgevuld geraakten... Ale ja, content is een te groot woord. Nu snappek da'k u een uur kwijt was ;-)

Ook dank aan Apu's sensibiliseringscampagne omtrent the day after...

gypsy_eyes zei

@drunk bastard: you're alive?!? maar euhm, ik wil je vooral bedanken voor al die keren da gij voor mij gezorgd hebt. soit, zaterdag rematch in 't jeugdhuis? fuive van de skoets...

drunk bastard zei

euh weteknog nie,
ging een tijke van de fles blijven dachtek gistern na 'again' een kater van jewelste, temeer omdak mij voorgenomen had om dinsdagavond ne keer een poging te ondernemen om nuchter de beddestee op te zoeken... mooi voornemen, maar gigantisch mislukt.
"u voert goede voornemens niet uit, want het nieuwe jaar is nog niet begonnen..."
Voor zaterdag: ne ke mijnen wandelenden agenda raadplegen vana...
U hoort nog van mij, "may the force be with you" (?)

gypsy_eyes zei

@drunk bastard: euhm dat het dan maar rap nieuwjaar is??? en dat ge mij een uur kwijt waart zaterdag, ligt echt niet aan één of andere black-out van mij, neen dit keer niet :-)

Anoniem zei

moet controleren:)