7.10.06

jawadde

*te*...*veel*....*onder de indruk*.... *van de omstandigheden*.

het is maar dat fan en gypsy gisteren, 6/10/2006 omstreeks 14u, hun pol gezet hebben onder een zogenaamd compromis.

vraagje: wat te doen met 'de content in gent' leuze? rijmt er eigenlijk iets op melle?

12 opmerkingen:

Nathalie zei

allez gefeliciteerd!!!

Smiling Cobra zei

Van harte geproficiateerd.

Misschien iets in het genre van: een felle in Melle of la belle de Melle ... al is bijvoorbeeld de merel van Melle ook een mooi stafrijm, maar we zoeken verder.

pironik zei

weinig poëzie vrees ik in melle.
maar veel feliesietaatsies voor u en uw huisje kloek aan de vogelhoek.

schuunvoadre zei

aangezien er bij jullie veel vaart achter zit, lijkt mij de snelle van Melle wel wat; reken daarbij het feit damme bij ons ook zeggen "tes een snelle"...

Young Crazy Fool zei

Gefeliciflapstaart.

Alcyon zei

Proficiat!
(In Melle... De Koekoeksstraat? ;) )

gypsy_eyes zei

lieve mensen, hartelijke dank voor de feliesietaatsies, flapstaarten, proficiateringen enzovoort!!!!

voor een gepaste slagzin hebben we nog even de tijd, maar alvast dank voor tips :-)

en neen, we gaan niet in de koekoestraat wonen, die bij nader onderzoek weldegelijk blijkt te bestaan!

@young crazy fool: welgekomen!

dramoghe zei

Gefeliciteerd met de nieuwe woonst!

gypsy_eyes zei

@dramoghe: dank u zeer! en welgekomen.

Gnoerft zei

Tja,
in uwen mail klinkte nie echt overtuigd van den aanschaf, maar aangezien ik ervan uitga da ge nog steeds niets tegen uw goesting doet - behalve zatgeweg in struiken fietsen- vermoed ik dat het stulpje in kwestie ferm de moeite moet zijn... Nu nog ff Melle in anjés zjeepe-és programeren, en dan ku'me ginder quiche komen eten en whisky degusteren...

Toch moet gezegd worden dat ge naar mijn bescheiden mening toch meer en meer die stijve burgertrut aan het worden zijt die ge vroeger nooit worden wou... Zelfst mijn eigen madam (die toch soms ook wel kan doorgaan als burgerlijk) kon haar oren niet geloven toen het nieuws bekend raakte.
Damn! What's next? ;-)

anyhow, mijn welgemeende heb ik nog niet overgebracht zekerst, en dan heb ik het niet over nen f*** you, maar eerder over felicitaties etc...

pierre du coin zei

Hé proficiat.
Wij hebben 3 jaar in gentbrugge gewoond (aan den Gantoise). Dichtbij melle (brusselse steenweg). Ik kan alvast frituur den olifant aanbevelen en aan het marktplein van melle staat ook een goede frituur. Dat zal wel allemaal meevallen.

gypsy_eyes zei

@gnoerft: beschouw mijn mailke dan maar als mislukt bescheiden of azo iets :-). het is ook dat we van ons eigen verschieten en der een beetje door aan het flippen zijn. jup a burgertrut i am - niet te vergeten is dat we uit ons huurhuis (zouden) vliegen, we hebben dus een schup onder ons gat gekregen, zie dit verhaaltje hier. merciekes voor de welgemeende...!

@pierre du coin: dank u wel!! en ik die dacht dat die roze (delirium) olifant het belangrijkste was dat melle te bieden had :-)