2.10.06

gypsy is moe

neen, we zijn er niet geraakt gisteren, naar het gentse 0110 concert. en niet omdat we als weldenkende progressieveling één of ander gesofistikeerd argument tegen ontwikkeld hadden, wel om de simpele reden dat we der volledig door zaten... hoe dat zo gekomen was? één antwoord: het fietsweekend in de ardennen! 't was door de band genomen vréé wijs, en zeker voor herhaling vatbaar mits enkele aanpassingen:

  • als we in de ardennen nog eens 85km op één dag fietsen dan moeten we beter voorbereid zijn en liefst al een tijdje gestopt zijn met roken
  • drank -en eetfestijnen gaan niet zo goed samen met bovenstaande exploten
  • de aankoop van een zeemvellenbroekje is in deze ten sterkste aangewezen
  • de vriendjes krijgen een handleiding waar één agendapunt in opgenomen staat: niemand, maar dan ook niemand stelt zichzelf vrij van de opkuis. een mega-chalet annex buitenhuis met drie man van naaldje tot draadje opkuisen is NIET wijs en nog minder grappig, i tell you
  • we plannen zulk een weekend nooit meer temidden van hectische dagen op het werk
  • co-pilots worden op voorhand aangesteld, en zullen zich beter voorbereiden dan louter een mappy planneke afprinten. m. is bij deze vrijgesteld voor alle volgende uitstapjes.
  • we behalen een hoger gemiddelde dan 5u slaap per nacht

8 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Afgaand op de voorgestelde aanpassingen, zit ik me af te vragen wat er tijdens dat weekend toch allemaal gebeurd mag zijn.

gypsy_eyes zei

goh, geen spectaculaire dingen hoor. het was ongelooflijk wijs en zou direct weer met die bende op weekend gaan. alleen was het zo dat iedereen op het einde heel moe was van te fietsen/feesten, en dat de opkuis daardoor niet van een leien dakje verliep...en dat was wel wat mottig.

Nathalie zei

Ik ben er ook niet geraakt, wegens eindwerk van lief tot 2 uur 's nachts.

lange j zei

enneu, de 70km/h is toch ook een puntjen om niet meer te vergeten, gelijk hoe ge het opvat. Neeja, zus en schoonbroer: get toffe vriendjes, om niet te zeggen zwijnen, de een al wa meer dan de ander, mezelf incluis! @ fervente wielrenner die den tour gepland heeft: bedankt voor die bijzondere ervaring, ahum. foeriers: bedankt voor de brandstof, 'k heb gemerkt da'k redelijk veel verbruik, vooral drank dan. Voor mijn part, meer van dart!!

gypsy_eyes zei

@nathalie: oei zitten jullie nu nog altijd in de eindwerken??? ik mag hopen dat het hierna gedaan is

@lange j.: allez, kben enorm blij te horen dat uw verjaardagscadeau toffe herinneringen heeft opgeleverd. maar 70km/uur???? mmmm, dat wordt dus ook opgenomen in de aanpassingslijst. er mogen alleen velo's mee met snelheidsbegrenzers of azo iets

schuunvoadre zei

de oplossing voor het vermoeidheidssyndroom: 1 maand naar het klooster: gene wijn, geen sigaretten, geen ...; met de kiekens gaan slapen en met de haan weer op. Resultaat: verbluffend!

gypsy_eyes zei

@schuunvoadre: wel, dat is nog eens een idee!!! excuses dat ik gisteren aan het siësten was tijdens uw bezoek -ik was effe volledig naar de vaantjes

Nathalie zei

Jaja, na het mijne was het de beurt aan het zijne, maar het goede nieuws is dat het maandag binnenmoest en ook binnengeraakt is!