27.9.06

nog één dagje

morgen is het eindelijk zover. dan vindt het congres plaats waar ik mede verantwoordelijk voor ben. 'haten' staat niet bepaald in mijn woordenboek, maar in geval van dit soort bijeenkomsten dien ik me toch op zijn minst te gewagen aan uitdrukkingen als 'een hartsgrondige hekel hebben aan'. nog niet in het minst omdat dit soort gebeurtenissen wel eens, overigens dik tegen mijn zin, mijn hele zijn kunnen bepalen... het einde van de wereld is het niet hoor, alleen word ik er steevast zenuwachtig en a bit cranky door. nochtans zijn we goed voorbereid en heb ik alle vertrouwen in een goede afloop. vergelijk het met het typische onbehaaglijke gevoel dat je hebt, de dag voor een zwaar examen. het is een beetje flauw en het zou niet mogen, maar hetgeen ik op dit moment het meest naar verlang, is dat bevrijde gevoel dat ik ongetwijfeld zal hebben, morgenavond op de trein, op weg naar huis.

7 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Als je goed beslagen op het ijs komt, kan er je weinig gebeuren, maar ik ken dat onbehaaglijke gevoel, want het overvalt mij telkens als ik moet tolken.
Succes toegewenst!

lange j zei

wete wa? 'k Zal een kaarske branden, blijkbaar werkt dat wel meestal. Toch die die ge voor mij gebrand hebt!

i. zei

Veel succes gewenst! We zullen duimen...

schuunvoadre zei

ik peins dat ik erin geslaagd ben nen "account" te creëren en zal dus af en toe een letterkundig comment op de wereld loslaten.

Lou zei

Je voornemen om jezelf achteraf een beloningkje te geven kan ook helpen (o: good luck!

gypsy_eyes zei

@iedereen: merci!!! het is heel goed meegevallen, en wat nog meer: ik heb er zelfs een beetje voldoening uit gehaald...

@schuunvoadre: juijjj, het is gelukt, maar je kan ook comments plaatsen zonder een account. dan wel bolletje 'other' aanklikken, je naam in bovenste balkje invullen...

@lou: ondanks het feit dat ik geen voornemens in die richting had, heb ik mezelf 's avonds toch maar mooi getrakteerd op een terrasje :-).

korte j zei

en dan nu: fietsweekend!
en trek het u niet aan alsge weer even niet meegeraakt met lange j, i'll be there by your side, snakkend naar adem