8.9.06

gypsy blogt weer in normal size

normaalgesproken blogt gypsy vanop een voorhistorische laptop. het ventje bereikt met zijn vier jaar stilaan een gezegende leeftijd. op het werk kan ze daarentegen beschikken over een iets jeugdiger examplaar met een gigantisch plasmascherm. de goede verstaander begrijpt: het is altijd even aanpassen. in dit geval viel het wel heel erg op dat het large-lettertype gigantische proporties aanneemt op zo een scherm (zie hieronder, je kan er werkelijk niet naast kijken).
"wo-how, dat zijn echt wel koeien van letters", slaakte ik vanmiddag nog net niet uit op het werk. en omdat ik nu niet direct een prijs voor het allergrootste lettertype der vlaamsche blogs ambieer, is er nu reeds de gevierde terugkeer van de 'normal size'. hopelijk bekijken de meesten onder u deze blog vanop een gemiddeld scherm. ik besef namelijk dat de lettertjes er op een klein laptopschermpje wel echt mini uitzien, zo niet lastig om lezen zijn. ziedaar een eerste nadeel van de upgrade! zij die zich geroepen voelen een pleidooi af te steken voor het behoud van de grote letter, kunnen uiteraard hun verzuchtingen kwijt via het commentaar balkje.

2 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Van mij mag je het kleiner lettertype rustig behouden. Het uitlijnen van de tekst wordt er ook eleganter door (minder spaties). De tekst is goed leesbaar, ook al gebruik ik geen kanjer van een scherm.

gypsy_eyes zei

@smiling cobra: fijn om feedback te krijgen... ik geloof dat ik het bij normal size ga houden!