1.9.06

you go boys!

vandaag heeft korte j. zijn laatste van twee herexamens. lange j. heeft er volgende week nog twee te gaan.
die mannen zijn ongelooflijk. vatten ze studies aan waarvan ik de naam niet eens kan onthouden, en doorlopen zij dit eerste, toch moeilijke jaar alsof ze nooit iets anders in dit leven gedaan hebben. geheel objectief kan deze grote zus niet zijn natuurlijk, maar groot is mijn bewondering voor de naturelle en de onbevangenheid die zij tegenover de examenstress plaatsen. het contrast met het stresskonijn en tranendal dat ik toen was, zou niet groter kunnen zijn.
bij deze: you go boys! we duimen, het kaarske brandt!
update. zonet deze sms van korte j. ontvangen: "'t was goe. als't tegenvalt: der door, als't meevalt: een monsterscore. der tussen kan ook natuurlijk." zus denkt dat het goed gegaan is, al neem je korte j.'s woorden best nooit te letterlijk op :-)

4 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Ik duim zeer zeker van harte mee. Mijn slogan luidt: iedereen geslaagd!

gypsy_eyes zei

@smiling cobra: dank daarvoor. tijdens een tweede (altijd frustrerende) zit kan het supportersteam niet groot genoeg zijn!

mamaaken zei

De J's zijn inderdaad een zegen, ook voor hun moederlief. En ik kan het weten wat dat stresskonijn en tranendal betreft... 'k had één voordeel, ik dacht toen, in al mijn onervarenheid , dat dat normaal was ... maar allee, 't is je vergeven hoor xxx

gypsy_eyes zei

@mamaaken: seg eij, ik ben hier degene die ontboezemingen doet hé, maar allez, het is u vergeven :-) trouwens, de update al gelezen?