16.2.07

gypsy, uw weekendplanner

mocht u nog geen plannen hebben voor dit weekend, dan kan ik u twee activiteiten warm aanbevelen. beiden zijn gratis en eentje is zelfs voor een heel, maar dan ook heel goed doel.

activiteit 1: gentblogt bestaat vandaag twee (!) jaar en wil dat met zoveel mogelijk mensen vieren. vanavond ben u bijgevolg zeer hartelijk welkom in café & companie. alle info vindt u alhier. gypsy verwacht u. en indien u niet voor haar komt, dan toch wel voor deze overheerlijke hapjes? (credits aan mevrouw de voorzitser voor het menu en aan joke voor omschrijvingen die toch wel iet of wat doen watertanden):

  • Tortilliaanse impressie met gekruidenkaasde komkommer en ijsbergsla
  • Gegrild stokbroodmomentum voorzien van een uitgebalanceerde look-, tomaten- en mozzarellamengeling
  • Scampivrijage, gelookt, ge-olijfolied, gechilipeperd en gepijpajuind
  • Taboulehonderonsje van paprika, pijpajuin, peterselie, tomaten en couscous voorzien van een olijfolie- en citroensaponderdompeling
  • Afrodisiacum van stokbrood in de echt verenigd met ansjovis in een honing- en mascarponehuwelijk
  • Exquisiete bladerdeegjes geplaveid met pesto- en chorizoduo’s, -trio’s en kwartetten
    Lamel van bladerdeeg met zuiderse rode pesto, zomerse feta en zonnige basilicum

activiteit 2: lees de boekentoren mee naar de overwinning van de monumentenstrijd! nu zondag wordt om 20u op campo santo de aftrap gegeven van een heuse leesmarathon. vervolgens verhuist het hele boeltje naar o.m. het Huis van Alijn, het SMAK, de centrale bib, enzovoort. de marathon wil men 24uur, tot aan de rechtstreekse uitzending van monumentenstrijd volhouden. doe mee en laat onze boekentoren zegevieren! voor meer uitleg en info begeef u alhier en aldaar.

2 opmerkingen:

Peter zei

't Was alvast dik in orde!

Aangename kennismaking trouwens, jammer dat ik net weg moest...

gypsy zei

merci merci!

insgelijks, van die aangename kennismaking.