19.2.07

vraagje

in de categorie: moeder, waarom leven wij?

moeder, waarom eet ik zo graag?

ik geloof dat ik gisteren de eerder vermelde -2kilo er weer aangesmuld heb. dit dankzij een boefkick van formaat. en ook is het zo dat mijn spijsvertering precies in coma ligt. alle overbodige calorieën vliegen er dezer dagen genadeloos aan. maar dat ik dus veel te graag eet. naar het schijnt beginnen mijn ogen helemaal te blinken wanneer ik iets yummie tot mezelve neem. om u maar één idee te geven. goh ja, eens een levensgenieter, altijd een levensgenieter zeker?

6 opmerkingen:

Nathalie zei

Eergisteren kwam ik na een heel vervelende vergadering langs de mini-foor die in Oostende opgesteld is, en toen kon ik mij niet meer beheersen. Oliebollen van bij De Vliegher, die eet ik al sinds ik kind ben.

Normaal doe ik dat nooit (eten tegen stress), en gelukkig doet het er ook niet veel (qua gewicht, qua gezond leven kan het altijd veel beter) toe, maar ik kan je uitdrukking volledig begrijpen. Volgens mijn ma leek ik "verrukt" tijdens het proeven van die schatten uit mijn kindertijd.

Smiling Cobra zei

Ik ben ook zo'n mateloze smulpaap, al blijft dat vooralsnog zonder gevolgen, misschien omdat ik veel wandel en vaak fiets, of anders omdat ik gewoon geen aanleg tot aankomen heb, hoewel mijn moeder toch altijd ruim 130 kg woog.

pironik zei

2 kilootjes!! ter grote van 2 pakken bloem! :-p
ach wat zouden we vanavond eens eten? *droomt weg*

pierre du coin zei

Ik ben hier ook niet goed gezig hoor: gisteren een pak friet, een stuk taart en als avondeten oliebollen van Delforge in Aalst.
Shit. Misschien moeten we een zelfhulpgroep starten?

gypsy_eyes zei

@nathalie en smiling cobra: ik moet er dus wel op letten. momenteel zit ik nog mooi op een 'gezond' gewicht, maar mocht ik mij laten gaan, zou ik snel bmi > 25 zitten... en dat willen we uiteraard niet :-)

@pironik: tja, het is dat ik ongelooflijk content was met die twee kilootjes...

@pierre: dat is nog ne keer een gedacht :-) alhoewel, ik ga voor de rest van mijn dagen zo zijn, vrees ik. ach, we kunnen er maar van genieten!

yab zei

Tja, ik ben net hetzelfde. O zo dol op allerlei lekkers. Ik moet mezelf echt geweld aandoen om mij lekkere dingen te ontzeggen, zelfs al weet ik dat die soms niet zo gezond zijn.