15.2.07

te huur

sinds eergisteren hangt er een 'te huur' bordje voor *onzen* venster. vandaag komt er al drie man kijken: nen zwaren john, een alleenstaande mama en dan nog een madam die vriendelijk klonk aan de telefoon.

het zijn allicht mijn zakens niet, maar der moet en der zal in *ons* huis een fijn persoon komen wonen, of een fijn koppel met/zonder fijne kindertjes. het is dat ik er heel graag gewoond heb, in *ons* huis. en dat ik het ga missen, hier in sint-amandsberg. ow en niet te vergeten, dat ik wil dat mijn broerkes en mama fijne buren krijgen. ah ja, want zij blijven natuurlijk naast *ons* huis wonen...

zodus, bent u een fijn mens die op zoek is naar een fijn huis in het gentse? stuur dan als de bliksem een mailtje naar gypsyeyes1979@gmail.com!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben best wel een fijn mens en zoek iets voor eind juli, Céline had er mij al over gesproken en zag het eventueel ook zitten om dat fijne huis te delen met haar fijne zus ;)

Elise

lange j zei

juij! tof dat je aan ons denkt! toffere/handigere/gemakkelijkere/gezelligere buren zullen jammer genoeg verschrikkelijk zeldzaam zijn vrees ik!

gypsy_eyes zei

@elise: oh dat zou zo wijs zijn, maar euh ge gaat er vree rap moeten bij zijn... (heb al mailtje naar uw zuster gestuurd)

@lange j: dat spreekt.

mamaaken zei

heb medelij met mij en de broers ... wie zorgt er ons voor goede gebuurs? we zullen al genoeg moeten wennen aan het idee da ons gipsy en fanymoes niet zo dicht meer bij ons zijn; wie moet nu de broers in de gaten houden als mamaaken op stap of naar haar maatje is ???

Peter zei

Ohla, er vree rap bij moeten zijn, dat heb ik al willen merken verdorie.

Stom dat ik dat hier nu pas lees, want wij zijn idd op zoek naar iets, al staan we nu vanavond wel op het punt om toe te zeggen, maar we twijfelen nog tussen twee fantastische huisjes. Man man, miserie miserie ;-)

gypsy zei

@mamaaken: we zullen der wel aan wennen! en potentiële huurders worden eerst gescreend, ha!

@peter: hé mocht het toch niet doorgaan, laat iets weten... ik denk dat het onze nog niet verhuurd is (al ben ik dat niet zeker...er zijn al een paar zéér geïnteresseerde mensen komen kijken)

Peter zei

Wel, bij ons is de beslissing intussen nog even uitgesteld. Morgen gaan we nog iets bekijken waarna we misschien/waarschijnlijk een beslissing zullen nemen.

Als dat van jullie nog niet weg is... Is er een tuintje/koerke? Blijkbaar is dat toch wel hééééél belangrijk voor mijn schatje ;-)

gypsy_eyes zei

@peter: jawel, wij hebben een tuintje! of het verhuurd is, weet ik eigenlijk niet. onze huisbaas is oke maar niet de meest communicatiefste mens...