20.2.07

lief verandert van gedacht!

weet u nog dat mijn lief zijn vespa verkopen zou? gedachten als dien vespa is oh zo mooi en ik heb er een soort van emotionele band mee ontwikkeld, moesten plots onderdoen voor dat spel is 'onpraktisch', en enge gedachten als 'ik kan het geld goed gebruiken', enzovoort.

hierop stroomden ongelovige reacties binnen als: fannimus? uw vespa? neen! waarom toch? no way! (en allerhande varianten). fetisjismen voor gemotoriseerde voertuigen zijn me redelijk vreemd, maar toch liet deze episode ook mij niet onberoerd, zo blijkt. er was een ietwat wrang gevoel komen opzetten, zo van 'allez, gaan we de praktische toer beginnen opgaan of wat? wij?

haha, niets van dat! lief is van gedacht veranderd! hoera! de mooie doch niet erg praktische vespa super blijft!

6 opmerkingen:

pierre du coin zei

Is het een verstandige beslissing? Dat is inderdaad niet handig als het regent en koud is zeker? Maar ik denk dat jullie wel groot gelijk hebben om hem niet weg te doen. Gegarandeerd zouden jullie er spijt van hebben de dag dat hij weg was.
Dus go for it!

Smiling Cobra zei

Ik heb het altijd al een bijzonder voertuig gevonden en vooral -- 't zal gek klinken -- vanwege die koddige kleine wieltjes. Tja ...

Young Crazy Fool zei

Veel plezier ermee, want het blijven leuke dingen natuurlijk.

gypsy zei

@pierre: awel ja, mijn gedacht ook dat hij der spijt van ging krijgen!

@smiling cobra: en die kleine wieltjes zijn inderdaad koddig maar meteen ook de reden dat ik niet eens durf meerijden met een vespa. heel praktisch hoor :-)

@young crazy fool: dat plezier zal vooral voor het lief zijn, ik vind de vespa vooral leuk om naar te kijken ;-)

schvdr zei

Doet plezier dat te horen.De Vespa is een identiteitssymbool...
Enne...voor de kilo's: zet ik volgende week een talloorke minder of toch maar niet?

gypsy_eyes zei

@schvdr: ja wijs hé! pfff ik zag het ook niet goed zitten hoor, zo nen spoeglelijken boester onder fan zijn gat :-). oh en ik zal tegen volgende week een beetje extra sporten :-)