29.1.07

graag uuuuwwwAANDACHT...

...voor de 'doorklikken maar!' sectie. de aandachtige lezer heeft ongetwijfeld al opgemerkt dat er sinds gisteren een nieuwtje bij staat. jawel, die link daar met enkele !!!! op het eind. de nog aandachtigere (en trouwe) lezer, bedenkt zich vast en zeker: hoe? weremal? heeft da joenk al nie ne vespa verkocht?

beste lezer, dat klopt allemaal. de vorige vespa werd verkocht om de huidige te financieren. maar nu wil fannimus een nog zwaarder model. het is te zeggen, met veel pijn in het hart beseft hij dat zijn vintage model (super 125cc) niet bepaald gemaakt is om mee over de R4 te tjeezen. een brommer waarmee we ons op de ring van gent kunnen begeven, zullen we echter nodig hebben eens we naar melle verkassen. en daarom doet mijn lief, met véél pijn (bis) zijn mooie, overigens in perfecte staat verkerende vespa van de hand. voor de technische details kunt u hier terecht. voor een informatiever verkoopspraatje kan u mijn lief aldaar contacteren.

2 opmerkingen:

Sir Robin zei

Tiens, topsnelheid 80-85 km/u? Kan je daar niet mee op de R4 rijden? Je mag daar toch niet meer dan 90? Of heb ik het verkeerde deel van de R4 in gedachten? Het ene deel van de R4 (aan de haven) is beperkt tot 90 km/u, het andere deel mag je 120 rijden, geloof ik.

Een Vespa is wel een mooi ding, maar ik heb er niet meteen nood aan. Veel succes met de verkoop!

gypsy zei

@sir robin: oei, ik zou niet weten hoe snel je mag rijden op r4. is alleen zo dat de vespa van die oude, dunne bandjes heeft. 'topsnelheid', ja maar ik denk niet dat het de bedoeling is om constant 80 à 85 te rijden met die oldtimer...(en dankjewel!)