2.1.07

een gelukkig...

(hoe raadt u het?)... 2007!!!

ter ere daarvan hebben wij ons goed gesmeten, ons fantastisch geamuseerd. het samengebokste, want door zes mensen ineengeflanste feestmaal was overheerlijk. moet gezegd dat de mannen zichzelf in hun kookkunsten overtroffen hebben. k. en ikzelf deden waar we goed in zijn :-). een bacchanaal it was, we hebben er voor één van onze gasten uiteindelijk de primperan moeten bijhalen.

in de binnenstad was het als vanouds véél te druk. gelukkig bestaat er dan nog iets als marginale cafés alwaar er ruimte te over is om uzelve samen met de vriendjes ne keer goed te laten gaan. en zo heb ik mogen merken: collectieve zattigheid is nog altijd ongelooflijk wijs, en kan aanstekelijk werken. da's, euhm, jawel mijn excuus. maar als ik dan denk aan mijn goede voornemens, is het nieuwe jaar eigenlijk héél slecht begonnen. van het eerste (wat minder de zuipschuit uithangen), is alvast niets in huis gekomen. ook mijn tweede voornemen (wat kilo's verliezen) zal voor later zijn. hihi, en gestopt met roken was ik al. bij deze excuus voor al het gezaag ("mag ik eens een trekje van uw sigaret?") . soit, we hebben een heel jaar om ons leven te beteren.

en u, hoe heeft u de laatste avond van het jaar doorgebracht? heeft u er ook een feestje van gemaakt? een paar beloftes aan uzelf gemaakt?

8 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Blij dat jij je kennelijk uitstekend geamuseerd hebt. Zelf heb ik de overstap al werkend gemaakt. Nu ja, ik was toch alleen en rotzooien in je eentje gaat snel vervelen.

gypsy_eyes zei

oei al werkend! tja u 'kennende' verloopt dat allemaal iets spontaner :-)

Gnoerft zei

Ollanders en vuurwerk: très dangereux!
Maar wel de max en geschift!

schvdr zei

een wijze raad: maak nooit goede voornemens: ze kunnen tegen je gebruikt worden...

gypsy_eyes zei

@gnoerft: dolletjes!

@schvdr: oei, heb je daar ervaring mee misschien? geen probleem hoor, wrijf maar onder mijn neus. dan komt er misschien iets terecht van deze goede voornemens!

Anoniem zei

Ik heb nogmaals eens vastgesteld dat ik allergisch ben aan champagne want ik herinnerde me niet meer wat er na 11u39 gebeurd was. Van oud naar nieuw was dus een zwart gat... achteraf is dat niet zo fijn natuurlijk. Ligt dat nu aan mij of zijn er nog mensen die gewoon moordezat worden na 5 glazen champagne ???

gypsy zei

@anonymous: een allergie? nee hoor, gewoon te veel van het goede :-) trouwens, met wie heb ik de eer? u klinkt eekloos. (één van de gezusters kindts mss?)

Anoniem zei

Neen hoor wij trachten ons immer heel beschaafd en keurig uit te drukken! Er is hier een andere Eeklonaar in het spel!

Ps Teun, twas zo wijs!!!
Céline