18.1.07

zot

zo zot. gisteren zag ik in relais (op video) een documentaire waarvan ik eerst dacht: dit kan niet anders dan zwaar overdreven zijn. even later dacht ik: shit, even so, dan nog en al van die dingen: dit is niet normaal. de conclusie? vanaf nu eet ik *nooit* nog ongezonde troep. jup, ook ik heb super size me achter de kiezen. één probleem: me luvs vettigheid, vlees, kaas en bun. kortom: een whopper of quarter pounder with cheese durft er met graagte ingaan. niet elke dag natuurlijk, maar my year as an exchange student heeft afdoend bewezen dat ik het niet snel beu word, dien brol.

maar dat die amerikanen dus zot zijn. nog een kleine anecdote? kwam de toenmalige boyfriend rustin op bezoek naar belgië. zegt hij op een goede avond tegen me: "honey, let's go eat something healthy this evening... what d'you think of a pitta?". (ik): "healthy?". (rustin): "well yes, there's plenty of vegetables on that, so healthy, yes". en het zotste van al: diene jongen zou iets van voedsel moeten afweten wegens zwaren diabetis.

6 opmerkingen:

pironik zei

1 keer per jaar eet ik zo'n hamburger. om me eraan te herinneren hoe miserabel smaakloos dat vlees eigenlijk is. en veel te klein ook.
ik ben eigenlijk ook meer zo ne gezonde jongen à la pita ;)
en in een onverwachte nationalistische reflex schuifel ik van uw blog vandaan al zingend 'frietjes van de frituur'

Lou zei

Jaja, het is een publiek geheim dat de enige chemische wapens die de Amerikanen in Irak hebben gevonden zich in de McDonalds van Bagdad bevonden. Operatie Big Mac werd een fiasco, de rest is geschiedenis.

Young Crazy Fool zei

Een quickje of Mekkedie durft er hier ook al wel eens ingaan. Maar moest ik kiezen, zou het toch kebab zijn, met groentje, dat spreekt voor zich.

gypsy_eyes zei

@pironik: die in belgië zijn idd te klein (en te duur). daarom dat ik het ook had over whoppers en quarter pounders :-)

@lou: moh ge hebt gewoon het mysterie ontrafeld gij!

@young crazy fool: goh het is allemaal veel te lekker voor mij. chance dat ik graag sport, of ik woog intussen.... mja veel kilo's :-)

Gnoerft zei

btw, rustin still alive?

gypsy_eyes zei

@gnoerft: no idea. denk het wel. heb hem al een dik half jaar nemeer gehoord, maar ben wel nog in contact met mensen aldaar. die zouden wel melden mocht er iets fout lopen.