31.1.07

dilemma

vanavond kan ik hier of hierheen. wat een dilemma, kijk:

voor de EofDM hebben we kaarten -de mijne zou ik eventueel nog doorverkocht krijgen aan lange j. naar de nobele s. zou ik voor niets kunnen gaan in ruil voor een uurtje bier tappen. EofDM heb ik al eens gezien, they rock, zelfs als voorprogramma . de muziek van s. kan ik op de radio niet horen zonder ambetant te worden. gratis-en-voor-niets klinkt dan weer als muziek in de oren, en live wil ik die sympathieke en mooie dame graag een kans geven. alles voor de leute, nietwaar. maar lieve en gewaardeerde leute, probeert uzelve toch eens te spreiden! waarom komt gij uzelf altijd op één en hetzelfde moment aandienen?

5 opmerkingen:

pironik zei

lol. alletwee niet 'mijn ding' geloof ik. dan misschien maar voor het poepschudamusement gaan? nuja, maak er een feestje van, hipsy gypsy!

gypsy zei

het zijn the eagles geworden. op cd misschien een mager beestje maar live zijn ze toch dikke, vette leute... ma jong, zwaar staan shaken!

!! wat scheelt er met uw commentshokje? ligt het aan mij of is er echt iets aan de hand?

Gnoerft zei

Alsekik van u was, zou ik toch naar shakira geweest zijn... Bier tappen en zelf naar binnen werken lijkt me wel uw ding...

gypsy zei

jup dat was ook mijn idee... trok me bijna over de streep ook. het is dat ik dat echt afschuwelijke muziek vind.

Anoniem zei

I read a article under the same title some time ago, but this articles quality is much, much better. How you do this?