4.1.07

vergeten

zegt de radiomeneer deze ochtend in voor de dag: "ariel sharon ligt vandaag precies één jaar in coma". oei, dacht ik zo bij mezelf, leeft die mens nog? totaal vergeten.

10 opmerkingen:

Sir Robin zei

Tja, wat je dan ook "leven" noemt. Als je zo lang in een coma ligt, dan kom je er niet meer uit zonder zware verwikkelingen.

Ik begrijp niet waarom ze 'm daar nog in leven houden.

Young Crazy Fool zei

Hmmm, ik dacht ook dat die ondertussen al lang gestorven was. Moeten we ons nu schamen?

Smiling Cobra zei

Ik hoorde het ook en mijn reactie was precies dezelfde, alleen heb ik het woord mens vervangen door een minder fraaie benaming.

gypsy zei

@sir robin: is ook waar. daar had ik nog niet aan gedacht.

@ycf en sc: ja, zoiets vergeten is niet bepaald katholiek hé. en ik moet toegeven dat ik ook minder fraaie bijgedachten had toen ik het nieuws deze ochtend vernam...

Alcyon zei

Ze hebben er nu al zoveel kosten aan gedaan, dat ze hem misschien niet willen laten sterven. Het was echter al van bij het begin vrij duidelijk dat hij er niet zonder zware schade (richting plant) zou uitkomen.

Alcyon zei

Trouwens, ik zou niet graag de dokter zijn die Sharon (of Bush of...) onder het mes krijgt in een situatie die er niet gezond uitziet. Als je hem laat sterven, zou je wel eens beter een andere naam aannemen en emigreren naar Brazilië of zo.

gypsy_eyes zei

@alcyon: die oplappogingen vond ik vorig jaar al niets. was idd te voorspellen. ze kunnen hem zo nog 10 jaar laten liggen.

cursief huigje zei

ik vermoed dat hij stillekes aan zijn come-back plant!!

gypsy_eyes zei

@cursief huigje: whiiii, wat een zalige woordspeling (alweer)

xuvacare zei

Just want to say what a great blog you got here!

aroma essential oils