13.1.07

curieus

heel het gedoe rond laurent en zijn frapatsen interesseert me niet zo bijzonder, maar toch moet ik toegeven curieus te zijn naar sommige gevolgen ervan. laten we er voor het gemak van uitgaan dat de saksen-coburgers net als de helft van alle families in dit koninkrijk, op zondag gezellig samenkomen voor het wekelijkse diner.

hoe zou het dan gesteld zijn met de communicatie tussen broer en zus, nu astrid haar dotatie dreigt te verliezen? of met de broer-broer relatie, nu filip dankzij boerlief nog meer een protocolair figuur dreigt te worden? en wat met de vader-zoon relatie, nu de pater familias misschien zijn vermogen zal moeten aanspreken om de gemaakte kosten terug te betalen?

kortom: zou het op dat wekelijkse familiediner gezellig tafelen zijn? doen de saksen-coburgers van ijzige stiltes en koude oorlog, of heeft het italiaanse bloed van la mama invloed en doen ze eerder van roepen, tieren en botsende furies? of handelen ze zulks liever op subtiele en venijnige wijze af -in ware festen stijl bijvoorbeeld? stil mijn honger, koppen of telefacts! draai hier maar eens een exclusieve reportage over!

3 opmerkingen:

pierre du coin zei

hé gypsy, misschien moet jij een maand undercover als dienstmeisje uit Laken. Nadien een paar exclusieve interviews, een film en een boek. Lijkt me wel het proberen waard. Ze hebben dat een jaar geleden de Britse queen gelapt geloof ik.

gypsy_eyes zei

@pierre: oh maar zo nieuwsgierig ben ik niet hoor :-). doe het me niet aan, zo undercover gaan. ik zou er redelijk opvallen, vrees ik.

mamaaken zei

geef mij maar ons familie-onderonsjes! wij zijn nog content met een simpel aperitiefken en dineetje, een cinematje, ... en allemaal met eerlijk verdiende centen! wat een geluk om ne gewone sterveling te zijn.