2.2.07

lawijt

ziet u daar dat labeltje onderaan? neen, geen zwans vandaag, wel regelrecht AAAAAARRRRGGGHHHHH-nieuws. u weze gewaarschuwd.

waarover het gaat: ons buren.

neen, niet die aan de linkerkant, dat zijn de lieverdjes a.k.a. mijn broers en de mama -die morgen verjaart!!!! roepen jullie allemaal eventjes héél luid van happy birthday + aanverwante wensen in haar richting?

merci. maar ik doel dus op de buren ter rechterzijde. jawel u ziet het goed, daar staat een leeg pand. noem het met permissie van de buurvrouw een leegstaand krot. hoe kan ik dan een klaagzang inzetten over de buren aldaar? wel, dat krot wordt dezer dagen verbouwd/gerenoveerd. het zat er aan te komen hoor: na een goed half jaar luxe, i.e. de flinterdunne scheidingsmuur te moeten delen met *niemand*, heeft de nieuwe huisbaas beslist het spel te verbouwen. en daar hoort een drilboor bij. rather nerve wrecking, en ietwat deprimerend ook. we hebben het er al eerder over gehad: stressbestendig zijn we niet -geluidsbestendig evenmin blijkt nu.

8 opmerkingen:

pironik zei

voor de mamma dan maar: gelukkige verjaardag *zwaait keer*
en voor gypsy... euh de beste oordopjes ooit?

Smiling Cobra zei

Ik wens je moeder een fijne verjaardag en wat het lawaai betreft ... liever jullie dan ik. Tjessus, wat klinkt dat egoïstisch, maar ik kan er dan ook echt niet tegen.

maarten zei

voor je mama fijne verjaardag, en voor jullie goeie oordopjes!

tdz zei

Gelukkige verjaardag mama gypsy!!!

Joke zei

Ik heb mama gypsy vandaag gezien! Olé olé!

Een zeer gelukkige verjaardag ook van mijnentwege.

'k Heb vorige week iets gelezen in de gazet dat stress en lawijt positief gerelateerd zijn. Een bekende psychotherapeut pleitte er zelfs voor om bijvoorbeeld gsm's af te zetten in metro's, treinen en ander openbaar vervoer. Gewoon omdat mensen stress krijgen van dat lawaai.
Een bepaald land, 'k denk dat het China of Japan was, heeft dat ondertussen al verboden zelfs, gsmlawaai.

schvdr zei

Voor de mama: nen loeierd van een verjaardag. En voor het lawijt: over een paar maand: rust in Melle-les-Bains.

Nathalie zei

Gelukkige Verjaardag aan de mama!

En ik weet van verbouwingen mee te spreken. Toen ik pas in mijn apartement in Brussel zat, heb ik achtereenvolgens de aanleg van een snelheidsplatform, een nieuwe stoep en het nieuwe gebouw naast de deur (dat eerst ook moest afgebroken worden!) meegemaakt. Drilboren zijn mijn vrienden niet.

gypsy_eyes zei

@lieve iedereen: merci voor de felicitaties, mijn mama is met deze blogfelicitaties enorm vereerd.

en het lawijt is al verbeterd! de drilboorfase is gepasseerd -hoop ik :-)

@schvdr: da's ook waar hé -trek ik me wel aan op hoor!