7.1.08

dodelijke combiné

receptiedink. jenever. veel jenever. gratis jenever. übergezellige sfeer, knuffelbare burgemeester incluis. niets van hapjes om die noodzakelijke fond te leggen. een stel losgeslagen maten die het gratis receptiedink verwarren met die andere feesten.

bij deze: excuus aan allen die ik niet gevonden heb (u weet wie u bent). ik was jullie heel graag tegengekomen. zo is het maar weer eens bewezen dat verhuizen van punt a naar b, weinig evident is als ge met een stuk of tien uitgelaten mensen op schok zijt.

en nu we toch bezig zijn: mensen die van plan zijn om naar deze fijne feestjes te gaan?

4 opmerkingen:

San zei

Toch niet allemaal ;)

Els zei

Ik ook niet allemaal, maar een seintje is altijd welkom. Ik ga wel naar het feestje van..hoe heten ze..Gentblogt? op 15/2. In de Au Bain.

elke zei

Mijn vriend woont en Gent en wij hadden het plan opgevat om te gaan maar mijn gezondheidstoestand stak daar een (niet door te geven) stokje voor. Spijtig dus blijkbaar. Een jenevertje had misschien geholpen.

gypsy zei

@san: neen, toch niet. ik wil graag 2008 overleven ;-)

@els: ik ga naar alle waarschijnlijkheid naar die van macharius en dampoort. en mss ook naar sluizeken-ham feest... en dat ander feestje daar staat ook al in de agenda: tot binnenkort!

@elke: maar allez! volgende keer beter!