5.1.08

tvdv for president!

dat we door een tijd van Grote Veranderingen gaan. of om het anders te stellen: het komt allemaal een beetje samen. 'een beetje', als in understatement van het prille nieuwe jaar. hoe hard in-friet-liggen of bij-de-pakken-zitten er soms bijhoren, zo'n omstandigheden doet een mens al eens van zijn achterwerk komen. om die job van het leven te vinden bij voorbeeld.

zodus lieve liezer, help mij bij deze queeste en gooit eens wat van die high-tech superadjectieven naar mijn kop alstublieft.

noot: het is voor in mijn cv. sexy, gezellig in den uitgang en simpel horen daar niet in thuis. denk ik.

nog een noot: aan pro-actief, dynamisch en multifunctioneel doe ik niet mee.

3 opmerkingen:

pierre du coin zei

Toen ik van school kwam had ik nul de botten ervaring. Mijn vijf vakantiejobs (lopende band in de confituurfabriek) heb ik omschreven als "actief in de productiesector". Ze moesten daar eens mee lachen.
ps. tip: als je gaat solliceteren leer zoveel mogelijk over de organisatie/instelling/bedrijf. Hebben ze een website ed. Bel ze desnoods op voor meer info. Bij ons op het werk waren we daar altijd fel van onder de indruk...

yab zei

Op zoek naar een job? Amai, de ene verandering na de andere, inderdaad. 'k Zou gewoon eerlijk zijn op mijn cv. Dingen als "sociaal, legt makkelijk contacten, leergierig" lijken mij allemaal wel van toepassing op jou.

gypsy zei

@pierre: hihi, ik ben ook geneigd tot zulke eufimismen ;-). dank overigens voor de bijkomende tips, ik ga wel eerst uitgenodigd moeten worden hé.

@yab: maar merci, fijn om het eens van een ander te horen!