4.1.08

billie

neen, dat monstertje was de laatste paar dagen aan geen kanten meer te genieten. van sproeien geen sprake maar heelderdagen op strooptocht zijnde en onderwijl ons preutse luka bespringend, was de tijd voor actie hoogdringend geworden.

en zo geschiedde. onzen billie gaat thans door het leven zonder ballen! dit keer heb ik me er van vergewist domme uitspraken achterwege te laten bij meneer de dokter. ik heb gewoon mijn klep gehouden, dat leek me het veiligst. alleen toen hij vroeg: "wilt ge der op kijken?", heb ik toch maar medegedeeld dat de persoon die indertijd bij de dissectie van het konijn tegen de vlakte ging, ik was: "het was pertangs interessant hoor."

niettemin, een supersnelle operatie zonder accidenten van mijnentwege en 54 euro later was het monster getransformeerd in euneuch. ons geterroriseerde luka ziet er nu al dankbaar uit. billie vertoont dan weer alle trekken van een doorwinterd alcoolist. het is eens iets anders.

2 opmerkingen:

Aline zei

Ik kan u alvast melden dat mijnen Titus niet zwaar geleden heeft toen zijn "heerschap" werd verwijderd. Ook nu nog is hij een echte "macho". Hij eet nog steeds als eerste (dus na het vrouwtje Luka) en vindt zichzelf nog steeds de belangrijkste en knapste verschijning op deze aardbol.Je zal ongetwijgeld kunnen beamen dat vooral zijn "looks" voor discussie vatbaar zijn.
Bij deze ben je gewaarschuwd!

gypsy zei

@aline: merci merci voor de waarschuwing ;-). billie heeft het trouwens overleefd!