8.1.08

redactie

zeg. wat hebben die pipo's van de vrt in feite uitgestoken?

over de vernieuwde site van het nieuws, excuus: de redactie, ben ik geneigd te zeggen: wulk ne klotesite. en wel omdat die pijn aan de ogen doet en het onoverzichtelijkste is dat ik in tijden tegenkwam. die hoofdjes van martine en co. daar vanboven zijn wegens in de breedte uitgerokken overigens ronduit griezelig.

het is dat ik een gewoontedier ben en nog moet wennen aan al de nieuwigheid. "oh, vrtnieuws.net waer bestu bleben?", en dat soort kul. voor een meer onderbouwde visie verwijs ik u graag door naar michel.

5 opmerkingen:

elke zei

Ik heb er nu al zoveel slechts van gelezen dat ik niet eens meer durf gaan kijken wegens angst voor een astma-aanval.

pironik zei

lol, nadat zowat iedereen het er al over gehad heeft, nu ook deze subtiele en constructieve bijdrage van tvdv.

en dat egidius roelt, dat wou ik ook nog even kwijt.

Josie zei

Ik vind het lelijk, onhandig (je moet mijlenver scrollen om een artikel te lezen onder al die filmpjes en zever), traag en de hele handel loopt constant vast. Bepaald geen verbetering nee!

pierre du coin zei

Wij lagen gisteren om zeven uur plat van het lachen tijdens het journaal. Die ene rode streep liep precies het ene oor van Vilderken in en het andere weer uit. Jaja, wij moeten niet veel hebben om te lachen vrees ik...

gypsy zei

@elke: ik kan alleen zeggen dat de site nogal verschietachtig is ;-)

@pironik: subtiel en constructief, zo zijn we wel.

@josie: ewel bij mij laadt het spel ook niet. maar ik dacht dus dat het aan mij/mijn computer lag.

@pierre: lap. nu heb ik het ook zitten. gister quasi heel het nieuws met de slappe lach gezeten. dit kan niet de bedoeling zijn ;-)