14.1.08

links

doet er mij aan denken. aan de tijd dat het clb nog bekend stond als het pms en mijn schoolse carrière net van start gegaan was. werd ik samen met vier klasgenootjes als de eerste de beste weird creature of nature onderworpen aan allerlei tests.

het verdict: kindeke, het spijt ons zeer maar u zult moeten zien te beredderen in dit leven als 70% linkshandig. conclusie: we zullen u toelaten met dat sinistere hand te leren schrijven. oef, een paar percentages lager en de juf zou al klaargestaan hebben met haar liniaal. net zoals ze daar een paar decennia eerder bij mama -en papalief gestaan had. de goeien ouwen tijd dus.

soit. 70% linkshandig dus. waardoor ik in deze rechtshandige wereld in feite als tweehandige door het leven ga. het voordeel: ik kan de meeste dagdagelijkse beslommeringen met beide handen afwerken. het nadeel: er is in feite niets waar ik echt superhandig in ben.

2 opmerkingen:

jeronimo zei

ik heb nooit zon' testne moeten doen maar ik weet wel dat ik in het eerste leerjaar bij een gepensioneerde juf bijlessen lezen en schrijven kreeg en da tik dat altijd met mijn rechtrhand moest doen... :s
tot ik dat opeens niet meer meost doen

ik ben ook niet 100% linkshandig mijn mes en vork liggen zolas bij iedereen en knippen do eik ook rechts , een hamer hou ik dan weer links
en tnken doe ik ook rechts en mss nog dingen waar ik niet aan denk,
i sit at lord satan' s left hand (links zijn was des duivels blijkbaar)

gypsy zei

@jero: ah, ik wist niet dat gij ook ne linkerpoot hebt? dat verklaart natuurlijk het één en ander (graptjen hé pol)