6.11.06

jubilee

vorig jaar zouden lief en ik onzen jubilee vieren met een weekendje. het plan was om met de golf naar berlijn te trekken. aangezien we ook vorige herfst 'genieten' konden van een indian summer, leek de afstand ons geen probleem. u bent het misschien vergeten, maar vorige herfst was ook gekenmerkt door fantastisch mooi weer. tot eind november. dan veranderde het weer op één week tijd van té warm voor de tijd van het jaar, naar iets te koud. nu, die iets te koud zou geen problemen opgeleverd hebben, de bakken sneeuw die plots uit de lucht vielen deden dat wel.

brak de ochtend aan dat we zouden vertrekken naar berlijn. kijkt u nog eens naar de foto. ziet u ons al racen op de Autobahns? het feit dat er de zaterdagochtend nog files in gans nederland stonden van de avond voordien, was ook al niet zo bemoedigend... snel over naar plan B. bruisend berlijn werd snel vergeten voor de toer door het iets-minder-bruisende-belgië.

niet-zo-bruisend, maar toch zijn de onbekende hoeken in ons vaderlandje zeer de moeite gebleken! de belangrijkste...

  • mental note: langlaufen met een kater is lastig. op de foto ziet u het niet zo goed, maar ik ben weldegelijk erg sip aan het kijken, zo niet wanhopig.
  • vaststelling: belgië is klein jong. zelfs met een snelheid van soms maar 20km/uur (zie nogmaals de foto hierboven), kan je op vier dagen tijd makkelijk luik, eupen, verviers, tongeren, maastricht (toch ook een beetje belgië hé) en antwerpen aandoen.
  • besluit: als ge u samen aan het amuseren zijt, is het overal wijs. zelfs in het godvergeten en desolate eupen by night at -10°C. al kan een ruim assortiment aan aperitieven op uw hotelkamer (pardon: pension) liggen hebben, ook helpen.

wat het dit jaar wordt, is nog niet beslist. daarvoor moeten de volvomannen eerst nog uitmaken of mijn lieve fan enkele dagen verlof krijgt. hoe dan ook : er zal gefeest worden. zo zijn wij wel.

7 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Alleen al die foto is voldoende om mij doen weg te dromen ... ik bedoel die met de besneeuwde weg, want op de andere zie ik enkel ??? in the mist. Nee, geen gorilla's!

Young Crazy Fool zei

Degene die de foto genomen heeft, had precies nog altijd wat teveel gedronken ;-)

De omgeving doet er inderdaad niet toe, het gezelschap des te meer

gnoerft zei

smiling cobra,
Helaas geen gorilla's... Zijt maar content dat nem wazig is en ge nie meer ziet dan enkele ??? in the mist, want een zwanwusterende tipsy gipsy me nen kater is nie altijd even apetijtelijk.

gipsy,
Camping Lembeke, the place to be for every jubielie!!!

gypsy_eyes zei

@smiling cobra: hihi, ??? in the mist?? tja, ik vond dat wel een mooie sfeerfoto...

@young crazy fool: het was dan ook ijs maar ijskoud hé.

@gnoerft: eij merci hé. en dat op mijn eigen blog. proper. eens het "blokkeer" knopje zoeken denk ik. maar allez, nu ge zo een fantastische tip (is er dan een camping in lembeke???) gegeven hebt is het u vergeven :-)

Fanninmus zei

Parijs, Berlijn, Bourgogne of Lembeke...mmm... Dilemma's!!!!!

Gnoerft zei

ah ja, natuurlijk, camping lembeke, nefest den bunker alwaar menig jeugd amoureuze escapades heeft beleefd...

IN den bunker zelve is het ook onmiskenbaar zeer amoureus gezellig, temeer omdat bij een laatste excursie (in skoetsverband welliswaar) ik tot de schokkende ontdekking gekomen ben dat ze den entree toegemetst hebben... Lovely!

Toeme toch, wat als morgen WW III uitbreekt?

gypsy_eyes zei

@fannimus: surprise me :-)

@gnoerft: ah ja den bunker! ken ik van de verhalen. ben der zelf nooit geweest.