21.11.06

vorst

nu het nieuws over vorst eindelijk bekend gemaakt is, ben ik nog meer dan anders geneigd onze auto (in casu: een vw golf) op stal te laten. niet dat je je met een geruster hart op de baan kan begeven in een renault, ford mondeo of binnekort misschien opel astra. toch klote dat je niets kan doen, behalve een lullige opmerking maken over het al dan niet aankopen van/rijden met een vw... alsof die 4,000 ontslagen werknemers daar iets aan hebben.

3 opmerkingen:

Cursief Huigje zei

Ik mag het niet gedroomd hebben om nu arbeider/bediende te zijn bij VW. Maar wat kan een eenvoudige blogger voor hen doen? Hen zo vlug mogelijk een nieuwe job wensen,zeker?

gypsy_eyes zei

daarnet vertelden ze op het nieuws dat bij zulke collectieve ontslagen ong 75%aan nieuw werk geraakt... ik hoop het van harte voor al die mensen

Nathalie zei

Ik had ook even dat idee - ik heb een Polo die bij mijn schoonouders staat (die blijven wel in Vorst, maar kom) en een Skoda Fabia, da's eigenlijk de Golf maar dan in Skoda versie. Maar ik kan helaas niet zonder. En het helpt hen toch niet, integendeel.