19.11.06

bijzonder nieuw

gekocht: het mooiste, zachtste en tegelijk speciaalste kussen ooit. speciaal omdat ge der uw voeten in kunt verwarmen. kijk, ziet u die twee zwarte uitstulpingskes daar op de foto? die zijn er speciaal om uw voeten in te stoppen. ooohhh, ik zie mezelf al helemaal gezellig in onze zetel hangen, op een druilerige zondag met een boekje bij de hand -featuring: verwarmde voetjes! en meteen kent u mijn spannende plannen voor de rest van deze dag. voor u er een opmerking over maakt, dit bijzondere kussen mag in de machine gewassen worden op 40°.

5 opmerkingen:

Young Crazy Fool zei

En dan moet je dringend naar het toilet, vergeet je dat je voeten in een kussen steken en beland je onzacht op de vloer. :-D Maar verder toch veel plezier met het kussen. Ziet er knus uit.

mamaaken zei

ge waart al gewaarschuwd hé ! maar toch vind ik het ook wel een goeie koop hoor. heb me voorgenomen om - onder voorbehoud van accidenten - me ook ene aan te schaffen;

Gnoerft zei

Ikea?

Heb da ook ne keer gekocht, leek me idd fantastisch... Totdat bleek dat of het kussen te klein was, of mijn voeten te groot. mijn eega zat met hetzelfde probleem, dus nieuwe bestemming van het kussen: mijn petekind van 3maand...
Hopelijk heb jij een aangepaste grootte.

tdz zei

ikea indeed.

Ik heb een half jaar geleden een knalroze exemplaar gekocht... het ziet er niet uit maar voetjes zijn warm ! ( de opmerking over plots naar toilet moeten en op de grond kletsen is daarentegen tamelijk pertinent, ahum)

gypsy zei

@young crazy fool: mmm ja, daar zal ik rekening mee moeten houden. mezelf kennende ook...

@mamaaken: doen!

@gnoerft: ikea indeed, zo speciaal is dat kussen dus niet :-). maar euh, ze hebben ze in twee maten.. misschien dat jullie het kleintje (voor de kinderen, ah ja) kochten?


@tdz: je bent teruuuuuuugggg?? blij je te horen!!!