10.11.06

fan en zijn arm -de sequel

neen, het ziet er niet goed uit. de gewone x-ray's hebben nergens een breuk aangetoond, maar normaal is het niet dat fan zijn arm na een week nog altijd niet gestrekt krijgt. de specialist vertrouwt het zaakje niet, en zal daarom nog meer fotootjes nemen. diezelfde specialist gokt op een barstje ergens in de elleboog, uitsluitsel is er evenwel nog niet.

fan en zijn arm, to be continued... ofte *overdreven voice-over met amerikaanse allures*: hoe loopt het af met fan zijn elleboog? en.... *aanzwellend, dramatisch muziekje* hoe zal de patiënt in kwestie reageren op het verdict? en... *nog meer dramatische achtergrondmuziek* hoe verwerkt de patiënt een week gitaarloosheid???. dit alles, lieve lezers, leest u in een nieuwe aflevering van de dramareeks: "fan en zijn arm".

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wil u geen angst aanjagen maar toch, een collega is 4 maanden thuisgeweest nadat zij op haar elleboog was gevallen. Ze kan na tientallen keren naar de kinesist te gaan nog steeds haar arm niet deftig plooien.

Fannimus zei

Bedankt voor de bemoedigende woorden. Het zal wel zo erg niet zijn (of ben ik nu in staat van ontkenning?)

Flien zei

Fantje toch, mijn schetiemoezieboeleke toch (nee, het is niet ons moeder!)... Ik leef met je mee en brand elke dag een elleboogkaars! Ook aan ons gypsy veel sterkte in het ondersteunen der verwrongen leden!Ik blijf de soap volgen...

Gnoerft zei

aangezien kwade tongen kunnen beweren dat ik er iets te maken zou kunnen hebben met de oorzaak van deze soap vraag ik me toch af of ik niet een deel van de auteursrechten van deze soap zou opeisen...

Smiling Cobra zei

Wat mij opviel is dat het woordje 'sequel' uit jouw titel zowel het vervolg van een historie als de nasleep van een ziekte betekent.
Desalniettemin blijf ik duimen voor een goede en snelle afloop.

gypsy_eyes zei

@anonymous: tja ik mag er mss wat lacherig over doen, maar maak me toch een beetje zorgen... heb zelf ook ooit met een versplinterde elleboog gezeten, en idd: dat geneest heel traag. maar we zullen zien, maandag bij de dokter!

@fannimus: maar neen, ge moet u toch niet aan het ergste verwachten hé?! we zien maandag wel

@flien: moh merci!!! (overtuigende imitatie trouwens :-))

@gnoerft: ik had eigenlijk al een rol voorzien voor u, die van side-kick

@smiling cobra: dank u wel voor deze info, die betekenissen kende ik nog niet!