16.12.06

antwerpen, antwaarpe, tsted (kiest wat u belieft)

fiejuw, juist terug van antwerpen. samengevat: leuk weerzien met h., een zeer aangename kennismaking met haar wijze vriendinnen. ivm mefisto: ongelooflijk fantastische acteurs dat moet gezegd, maar oh zo intellectualistisch. de sérieux droop er voor mij soms iets te veel af (*niet* lachen gypsy, nu *niet*, da's *niet* de bedoeling...). en vooral vond ik het véél te lang (3 uur!).

aan dit korte vervolgverhaal (ah ja, op de post van gisteren!) zou ik nog twee vaststellingen ivm antwerpen willen toevoegen:

(één) da's wat nen bv-stad jong. maar liefst zeven stuks heb ik er in de loop van de avond gespot, nl. de gène, de robbie, de kevin, en mich zonder raf. verder ook nog twee hipperdehippe kaat&co meisjes gezien, en een acteur die altijd de slechterik moet spelen. imdb leert mij dat deze man bart sleghers heet en in 2005 nog de rol vertolkte van 'zware julien' in f.c. de kampioenen.

(twee) in praktisch elk café wordt er cava verkocht.

et voila, tot zover mijn impressies. en dan ga ik nu een dafalgan of iets dergerlijks zoeken.

6 opmerkingen:

pironik zei

oei het was met serieux en al :s

gypsy zei

@pironik: hey begrijp mij niet verkeerd hé, ik weet ook wel wat je kan verwachten van zo een stuk. maar trop is trop, en als het erover is (gelijk wat) dan wordt het weer grappig... tja ik kan er ook niet aan doen.

pironik zei

mijn toontje was niet ironisch hoor. eerder: oei, heb jij er zó een voorstelling uitgekozen. drie uur droge serieux lijkt me echt niet iets waar ik naartoe zou gaan. en dat van trop wordt weer grappig lijkt me wel herkenbaar. om een of andere reden lijk ik in de filmzaal ook altijd op andere momenten te lachen dan andere mensen.

gypsy_eyes zei

whiiii nog zo enen...

Tine zei

Hihi, ik ken dat, zo rond je kijken in een zaal naar al die mensen met een aandachtige blik, twijfelen of het nu aan jou ligt en moeten concluderen 'well, this just aint my scene!'

gypsy_eyes zei

@tine: awel ja, zo was het eigenlijk wel big time :-)