8.12.06

koud-water-vrees

staat ons luka deze ochtend aan de terrasdeur te neuten, zeg maar bleiten, zo van "'k wil naar buiten". ik weet al op voorhand wat er gebeuren zal, maar trek niettemin de deur open. snorharen plakken plots tegen haar snoetje -voor de minder trouwe lezers, ons luka= ons redelijk debiele, maar o zo lieve kat. ge ziet voor uw eigen ogen dat beest plotsklaps ineenkrimpen, en vliegensvlug haar kont keren. zo gaat het dus al gans de week. tja, gezien de toestand daarbuiten is dat niet eens zo verwonderlijk eigenlijk.

6 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Mijn poezen trekken zich niets aan van het slechte weer en trekken toch de tuin in, moedig de regenvlagen trotserend. Als ze terugkeren schudden ze de nattigheid uit hun pels en daar ben ik bijzonder blij mee. Ik wou dat ze ook binnenbleven.

gnoerft zei

Als het aan de gnoerft lag, zat uw kat buiten...
Oftewel: Wat 'n allergie niet allemaal doet aan 's werelds grootste dierenvriend... (hmmm, misschien is die 's werelds en die grote iets te ambitieus, aangezien katten nie echt mijn ding zijn... --> Doe mij dan maar een regenworm, die is tenminste ne keer content da't regent)

gypsy zei

@smiling cobra: ons luka is op sommige vlakken nog amper een beest, echt een creature van het moderne bestaan is ze soms... is de band met haar oerinstincten volledig kwijt, hetgeen soms grappige taferelen oplevert (vb luka en kaarsen...)

@gnoerft: als het aan gnoerft lag??? als gnoerft bij ons komt, smijten we luka toch altijd buiten? anders begint gnoerft te bleiten. en dat willen we niet hé ;-)

Cursief Huigje zei

't is inderdaad geen weer om een hond buiten te jagen. Dus wat zou je dan verwachten van een lief klein poeske?:)

gnoerft zei

tja, gisteren toch ferm zitten bleiten zene, en ge wist pertans da'me gingen komen... Maar bon, als ge nen hond (of kat) wilt slaan...

gypsy_eyes zei

@cursief huigje: ons luka kan der in elk geval niet tegen, echt een mietje dat beest...

@gnoerft: owla, sorry. dan brengt ge ne schonen cadeau mee en dan dadde. meld misschien in het vervolg jullie komst een week op voorhand. dan tref ik de nodige voorzorgen op tijd en al.