2.12.06

spannend

spannend is het wel, *ons* vooruitzicht. ik gok dat het ergens rond eind april zal zijn dat we ons aan de grote trek uit de stad zullen wagen, dat we zullen emigreren naar het iets landelijkere melle.

die trek uit de 'grootstad' mag dan een weloverwogen keuze en zelfs een wens zijn, toch breekt het angstzweet me soms uit. verhuizen naar een boerengat, en dan nog wel naar een alleenstaand huis: het doet iets met een mens. zo krijg ik af en toe van die "heeeeeeeere'ssss joooo-hhhnn-ie" visioenen. denk nu niet dat ons huis ergens helemaal afgelegen -as in: ver van de bewoonde wereld- staat. zo'n mastadont als dat hotel uit de film is het evenmin. angst voor een op een op hol geslagen verwarmingsketel moeten we ook al niet hebben -een cv ontbreekt namelijk in ons nieuwe huis.

maakt u zich niet te veel zorgen, lieve mensen. ik ben alweer aan het overdrijven -wat is dit bloggen toch heerlijk. voor alle duidelijkheid: gigantisch veel angstzweet is me nog niet uitgebroken, en dat van die visioenen over ontploffende huizen, mannen met aksen, griezelige labyrinten is ook niet helemaal waarheidsgetrouw. wel hoop ik van harte dat we er graag zullen wonen, in melle. dat ons huis snel onze thuis zal zijn. en dat we een beetje assimileren aldaar.

11 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Ik ben ook uit de stad naar het hol van Pluto verhuisd en ik wil hier nooit meer weg. De geesten, spoken, heksen en ander lichtschuw tuig neem ik er graag bij.

knife zei

melle vogelhoek?

pierre du coin zei

April is nog een lange tijd, maar toch al enkele tips voor het verhuizen:
* begin alvast gelijk zot lege dozen uit de colruyt e.d. te verzamelen.
* Hou nu grote kuis in al uw spullen, hoe minder je moet verhuizen hoe beter.
* verwittig helpende handen van vrienden en kennissen op tijd dat ze de verhuisdatum kunnen inplannen.
* Het Melles muzieksken misschien al verwittigen kwestie van de verhuis wat muziekale omlijsting te geven?

Young Crazy Fool zei

Ik wil je zeker geen schrik aanjagen, maar ben woensdag nog in Melle geweest en heb toch wel twee mensen met een bijl zien rondlopen en nog ergens een ontploffend huis. De kennis van mij die daar woont is altijd zeer voorzichtig als het donker begint te worden

Rimbaloe zei

Wat ik me afvraag, zou de Koekoekstraat in Melle nu echt bestaan?

gypsy_eyes zei

@smiling cobra: dank voor de aanmoedigingen!

@knife: ewel, dat ik niet zou weten in welke wijk juist ons huis ligt. (welgekomen trouwens!)

@pierre du coin: merci voor de tips! wij hebben ze meer dan nodig, kneusjes als we zijn :-)

@young crazy fool: hihi, waarschuw uw kennis maar al. het zal er niet op verbeteren daar in melle, met onze komst :-)

@rimbaloe: ewel, toen wij ons huis kochten, heb ik dat speciaal opgezocht! en de koekoekstraat bestaat weldegelijk. maar naar het schijnt is die er pas gekomen nà het programma -al ben ik dat niet zeker. (welgekomen overigens!)

gnoerft zei

sjans da ge nie naar eeklo hillybillycitie verhuist, want dan zoeje pas regelrecht back in pluto's arse terechtkomen... Anyways, Ik denk als ik ff mijn agenda napluis, dat ik al heel de maand april iets te doen heb...

gypsy_eyes zei

@gnoerft: idéal, het grootste werk (zoals daar is: kasten uitkuisen en zo) is voor begin mei. schrijft da maar op in uw drukke agenda

Cursief Huigje zei

Je weet toch dat 'De Man van Melle' de reïncarnatie is van Jack Torrance uit The Shining?
Helderzienden beweren dat hij ergens in april weer opduikt in Melle. Een gewaarschuwd iemand is er minstens twee waard.

gypsy zei

@cursief huigje: hihi, stel u voor.

Anoniem zei

De koekoekstraat bestaat in Melle, maar er is echter geen nummer 70