15.12.06

mefisto

vanavond ga ik hierheen. ben benieuwd wat het wordt. gypsy en cultuur met een grote C -als in kunst met een grote K- dat wil niet altijd samengaan... maar wanneer dat wel het geval is, dan mag het er al eens *beng* ofte der-volledig-op-zijn. en daar doen we het voor, nietwaar? we zien wel hoe het straks uitdraait met mefisto.

het is een leuk vooruitzicht, en al zeker omdat het in antwerpen te doen is. vriendin h. zie ik véél te weinig, u weet ook hoe dat gaat. hoewel we mekaar amper kenden, zijn we een tweetal jaar terug, topetegare door syrië en jordanië getrokken. een fantastische -wat zeg ik: het was niets minder dan de fantastischste reis(ervaring!) ooit. en dan weet je het wel: dit klikt. anyways, zij woont in antwerpen, ik in gent... veel meer tekening moet daar niet bij gemaakt worden. en toch, dankzij deze gewaardeerde connectie kijkt gypsy aan tegen een uitstap naar die andere grootstad. of het iets met een reputatie te maken heeft, zou ik niet kunnen zeggen, maar vriendin h. heeft tevens een kroegentocht aangekondigd. en daar krijg ik zowaar een exotisch gevoel bij, zo gaan stappen in antwerpen. for the record: lief, die gaat zijn blommekens buitenzetten in bruh-he.

5 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Als je Bruhhe schrijft, moet je ook Antwaarpe schrijven, of de West-Vlaming die in me schuilt voelt zich geviseerd. Veel plezier met Mefisto en een aangename kroegentocht.

gypsy zei

@smiling cobra: ja ik weet, het is niet mooi van me... de eerlijkheid gebiedt me te vertellen dat ik eigenlijk veel liever het brugse dialect hoor, dan dat hoekige antwaarps. zo beter :-)?

Smiling Cobra zei

Ik ben daar dik tevreden mee. Het maakt mijn dag.

pironik zei

let op het eerder vrije gebruik van het concept "grootstad"

aantwaarpe, bruhhe. kom kom, i'm this close *luttele milimeters tussen duim en wijsvinger* to oost-vlaams separatisme. :D

gypsy zei

@pironik: wil jij misschien meedoen in mijn nieuwste productie 'tis gene ziever, tis echte'?