20.12.06

de vijf

gggrrr dag drie van opstaan met een keel als rookte ik gisteren een pak marlboro lights, of een halve pak belgam 20 op (1). neen geduld is geen gave die we van thuis uit meekregen (2). respect, tolerantie en naastenliefde en al wat je wil (3), maar vergeet geduld, kalmte en andere zen-gaven. zoals nu: we moeten er binnen enkele minuutjes vandoor en per se moet ik snel-snel nog een postje plaçeren. 'opjagen' must be my middle name. ola en zo komen we bij iets *raars* terecht. ontboezeming: engagement is iets waar gypsy het moeilijk mee heeft, toch in de zin van volhouden (4). er is al zoveel van moetens. en wonder oh wonder, wordt op deze blog toch gemiddeld om de twee dagen iets gepost. maar we moesten dus vijf dingen vermelden die je nog niet wist van mij. aha, waar we heen moeten? straks, beste mensen mogen wij bij de notaris een cheque op tafel gaan leggen met een getal op van zes cijfer. u wist het al, maar vandaag wordt het officieel, tegen pakweg 11u zult u ons de eigenaars van een huis mogen noemen(5)!!

et voila, zo weet u vijf dingen die u nog niet wist van mij. allez ja, denk ik toch. snel, snel stokje doorgeven... oeie ik moet er vandoor! smiling cobra, pierre en lou? een gastoptreden van gnoerft in de comments?

8 opmerkingen:

pironik zei

en waar zijn de sappige anekdotes?
dan stellen we maar al onze hoop op het gastoptreden... ;-)
en proficiat met het landlordschap.

coindupierre zei

Ah, tiens een stokje onder de kerstboom. Ik zal het dit weekend uitpakken.

gypsy_eyes zei

@pironik: ik heb zo ongelooflijk veel spannends te vertellen, en dan kom ik toch wel met van die onsappige dingen af. tsss, had ik dat maar geweten...te laat.

@coindupierre: aha, ze moeten dus wel sappig zijn hé, die vijf dingskes!

Eve zei

Proficiat! Zelf ben ik in het stadium aanbeland dat ik overweeg mijn huis eens te verkopen:-)

gypsy_eyes zei

moh eve, welgekomen! merci voor de felicitaties en veel succes bij de verkoop van uw huis! allez ja, eens het zover is hé

Gnoerft zei

enneuh, wa moestekik hier nu komen doen?

mamaaken zei

mss beetje laat maar proficiat met den eigendom (maar da wist je wel al hé ;-)

gypsy_eyes zei

@gnoerft: ewel, vijf dingen vertellen die we nog niet van u wisten... 'traag van begrip' moet ge al niet meer vertellen

@mamaaken: merci!