26.3.07

de vlaamsche leeuwen

allez, wat voor een paardengedacht is dat nu weer? niet dat voetbal mij ongelooflijk veel kan deren, maar serieus, onze megapoule aan talent nog eens opsplitsen? de vlaamse leeuwen in plek van de rode duivels. filip, you must be kidding us.

10 opmerkingen:

pironik zei

wat een onzin. de vijver om belgisch voetbaltalent uit te vissen is nu al zo mini.
wat verwacht die dan? dat te compenseren met dezelfde bezieling en overgave gelijk in de boekskes van conscience...
*rolt ogen en schudt van neen*

schvdr zei

By the way: wie is filip?

gypsy_eyes zei

@pironik: in een eerste reflex ben ik in een slappe lach geschoten. om dan een beetje triest te worden. heb ik wel vaker bij die mannen van het vlaams blok.

@schvdr: dhr. de winter, die met zijn monobrow, ah ja!

dieu zei

Een soort van "eigen voetballers eerst", dus ? Kloothommel !

pierre du coin zei

Let op, het is een heel beredeneerde zet van het blok! Mensen scharen zich immers graag en masse achter een voetbalploeg. Ik denk dat de meeste van ons wel op de wereldbeker in japan voor de buis zaten en de brabaconne (toch 1 zinnetje) meebrulden. Zij proberen de scheiding van België via oa 1 voetbalploeg wat 'aanvaardbaarder' te maken. Ik denk dat ze het idee van een onafhandelijk Vlaanderen in te voeren van vandaag op morgen al hebben opgeborgen. Maar stukje bij beetje knabbelen ze aan België. Denk ook maar aan de gemeente Schoten waar de portretten van het koningspaar uit de gemeenteraadszaal moesten worden gehaald.
*huivering*

Tjoff zei

In dit geval gaat het allemaal om geld waarbij hij van de gelegenheid gebruik maakte om nog eens seperatistisch voordeel uit te halen.

Lou zei

"die met zijn monobrow" :D

@ Pierre: 't was in Mortsel, waar het VB zelfs zo sterk nog niet staat als in Schoten ... het meest onrustwekkende is dat dat voorstel ook de steun kreeg van niet VB'ers.

Hoe onnozel het ook klinkt, ik hou mijn hart vast voor De Vlaamse Leeuwen. De NVA zal dat ook wel helemaal zien zitten en welke houding gaat de CD&V zich dan aanmeten?

pierre du coin zei

't is hetzelfde met de ronde van Vlaanderen. Ik ga ieder jaar op verschillende plaatsen kijken. Je ziet dan op iedere helling een busje of twee stoppen. Daar stappen dan een pak mensen uit van de Vlaamse Volksbeweging of zo met van die lange stokken met Vlaamse Leeuwen en dan duwen ze iedereen van die kleine papier Vlaamse Leeuwkes in de handen. Brrr

gypsy zei

@allen: ik hou ook mijn hart vast hoor. nogmaals, ik moet altijd lachen met die mannen hun debiele manier van 'aan politiek doen' of 'van alles een politieke kwestie maken'... om dan derna bang én triestig te worden omdat het nog aanslaat ook.

mamaaken zei

is alles in ons vlaamsche land dan al zoo naar zijn goesting dat hij anders genen commentaar meer kan leveren toch? maar ja, hij heeft mss ambitie om talenten te scouten onder zijn volgelingen (ik zie het al voor mij "de winterjeugd"...); die kunnen dan op de mannen van andere ploegen leren shotten ipv op de bal... mag er niet aan denken !